Новинка преміум-класу Garmin Approach S62 - ваш помічник у підвищенні спортивної майстерності і в повсякденному житті.

На сенсорному екрані діаметром 1.3", що легко читається, ви побачите всю необхідну інформацію для гри в гольф - кольорові карти, швидкість і напрям вітру, відстань до перешкод на шляху до лунки і аналіз ваших результатів. Нова спеціалізована опція Virtual Caddie в годиннику, з огляду на параметри вітру і ваші показники, дасть рекомендації по вибору ключки для наступного удару і підкаже, де знаходиться мета.

Під час гри вам стануть у нагоді нові вбудовані функції: AutoShot (вимірює і автоматично записує дальність ударів) і PlaysLike Distance, що визначає дальність удару з урахуванням ухилу поля. А в безкоштовному додатку Garmin Golf ви отримаєте відомості про ваш раунд, доступ до таблиці лідерів, можливість участі у віртуальних змаганнях і багато іншої цікавої інформації, що дозволяє удосконалювати свої навички.

Approach S62

Навіть не граючи в гольф, ви будете задоволені елегантним дизайном і передовими можливостями Approach S62. У вас на руці завжди буде вбудований датчик Pulse Ox, який вимірює не тільки частоту пульсу, а й визначить рівень насичення крові киснем, що дозволяє зробити висновки про стан організму в цілому. Оплачувати спортивні тренування і робити будь-які покупки стане набагато зручніше завдяки наявності в годиннику системи безконтактних платежів Garmin Pay.

Порадує характерна для Garmin міцність і надійність пристрою. Великий кольоровий сенсорний дисплей годинника, збільшений на 17% в порівнянні з попередньою моделлю Approach S60, захищений керамічним безелем, із захистом від подряпин. Водостійкість 5 АТМ дозволяє плавати в басейні і у відкритих водоймах, не знімаючи годинника.

Як і більш ранні версії годинників Approach, модель S62 має вбудовану базу кольорових карт полів для гольфу CourseView в кількості 41,000+, а також легко визначає за допомогою високочутливого GPS-приймача розташування і точну відстань до всіх частин гріну, перешкод, доглегів і т.д .

Важлива перевага пристрою - відсутність необхідності його частого заряджання. Тривалість роботи акумулятора складає до 20 годин при грі в гольф і до 14 днів в режимі смарт-годинника.

Garmin Approach S62

Джерело статті - www.garmin.ru