GPS-годинник преміум-класу поєднує в собі найкращі тактичні функції та навігацію на відкритому просторі з розширеним картографуванням, функціями для тренування, зберіганням музики тощо.

OLATHE, Кан. - (BUSINESS WIRE) - Garmin International, Inc., підрозділ Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN) сьогодні анонсував tactix Delta - мультиспортивний смарт-годинник із GPS, розроблений відповідно до військових стандартів (MIL-STD-810), із сапфіровою лінзою, стійкою до подряпин, та безелем с алмазоподібним карбоновим покриттям. tactix Delta тепер містить режим “stealth”, який вимикає зберігання та обмін інформацією про ваше місцезнаходження, і режим “kill switch”, що стирає всю користувацьку пам'ять. До лінійки тактичних годинників Garmin додано тактичний годинник четвертого покоління, котрий має оновлений дизайн із розміром дисплея 1,4 дюйми, а це на 36 відсотків більша площа поверхні в порівнянні з циферблатами попередніх моделей tactix, і це робить його найбільшим круглим циферблатом у годинників Garmin. Серед інших доповнень - підтримка зберігання музики, Garmin Pay та нові функції Garmin - PacePro і Power Manager.

"Форма tactix Delta чудово поєднується з новою міцною конструкцією, котра містить рифлені кнопки, які легко натискати навіть при використанні рукавиць, і також зі спеціалізованими тактичними функціями, такими як режим Jumpmaster, проектування маршрутних точок, GPS з подвійним позиціонуванням та багато іншого", - сказав Ден Бартел, віце-президент Garmin з глобальних продажів. "Мультиспортивний годинник tactix Delta готовий до своєї місії - і це доводить, що професійне спорядження також може бути чудовою заявою".

Поряд з новим режимом “stealth” і функцією “kill switch”, tactix Delta має унікальний режим подвійного позиціонування, який одночасно відображає два набори систем координат на одному екрані даних, тактичні профілі активності, проектування маршрутних точок та режим Jumpmaster для стрибків з парашутом, який допомагає обчислити висотну точку скидання, а також орієнтуватися на ціль після стрибка. В упаковці годинник вже має попередньо завантажені топографічні карти і розширені навігаційні функції, включаючи барометричний висотомір, компас і підтримку кількох супутникових навігаційних систем.

Нова функція в tactix Delta - Power Manager - дозволяє користувачу контролювати вплив різних параметрів та датчиків на тривалість роботи акумулятора. Для більшої впевненості перед місією, залишок часу роботи акумулятора може бути показаний в годинах і днях, щоб визначити, чи вистачить його до кінця місії. Користувач може налаштувати режим економії акумулятора, щоб відключити певні функції та продовжити час роботи акумулятора. Отримайте до 21 дня автономної роботи в режимі смарт-годинника і до 80 днів у режимі ощадного використання заряду акумулятора.

Окрім широкого розмаїття тактичних особливостей, tactix Delta містить показники найвищої ефективності для занять на відкритому просторі, підтримку тренувань та загальних функцій для здоров’я. Серед вбудованих спортивних профілів і оцінки рівня VO2 max та статусу тренувань з урахуванням тепла і висоти, цей годинник містить першу в своєму роді функцію PacePro, яка допомагає бігуну дотримуватись стратегії проходження маршруту, з оцінювально-орієнтованими вказівками щодо проходження всього маршруту. Під час проходження маршруту користувачі мають змогу бачити свій цільвий темп відрізку, фактичний темп відрізку, відстань до наступного відрізку та на який час вони випереджують / відстають від своєї мети - прямо на циферблаті. tactix Delta містить топографічні карти для пригод на відкритому просторі, гірськолижні карти для понад 2000 гірськолижних курортів по всьому світу і 41 000 полів для гольфу.

В tactix Delta додано зберігання музики з можливістю завантаження до 2000 музичних треків, що дозволяє користувачам синхронізувати списки відтворення з декількох найпопулярніших музичних сервісів (може знадобитися преміальна підписка) без використання телефону. Він також підтримує функцію для безконтактних платежів Garmin Pay, тому користувачу не обов’язково носити з собою готівку чи платіжну картку. Поєднавши tactix Delta зі смартфоном можна залишити свій смартфон в сумці і отримувати сповіщення - тексти, електронні листи та інше - прямо на зап'ястя. tactix Delta також сумісний з іншими пристроями Garmin, включаючи супутниковий комунікатор InReach Mini (потрібна підписка на супутник) та відстежувач для собак Astro 430.

tactix Delta буде представлений 20-24 січня 2020 року у рамках виставки Shot Show в Лас-Вегасі, штат Невада, і буде демонструватися на стенді Garmin № 3009.

tactix Delta - це остання інновація в різноманітному сегменті пристроїв для використання на відкритому просторі від Garmin, який фокусується на розробці технологій для збагачення вражень користувачів від активностей на відкритому просторі. Незалежно від того, що це - піші походи, полювання, біг, їзда на гірських велосипедах, гольф, дайвінг чи використання супутникового зв’язку - прилади Garmin мають важливе значення для любителів активностей на відкритому просторі і для професіоналів усіх рівнів.

Понад 30 років компанія Garmin є піонером у сфері GPS-навігації та бездротових пристроїв і додатків, призначених для тих, хто веде активний спосіб життя. Garmin обслуговує п'ять первинних ринків, включаючи автомобільний, авіаційний, фітнес, морський та відпочинок на відкритому просторі.