Garmin Fenix 6

Garmin Fenix ​​7, ймовірно, ще не з'явиться до серпня 2020 року. Тому не дивно, що ми ще мало про нього чули. Але він майже неодмінно з'явиться, і ми вже уявляємо, чого ми від нього хочемо.

Нижче ви знайдете інформацію про ймовірну дату випуску і ціну, міркування про функції і поліпшення, які можуть бути запропоновані, а також перелік того, що ми дійсно хочемо побачити в ньому.

Перейдемо до суті справи:

- Що це? Наступник Garmin Fenix ​​6.
- Коли він вийде? Можливо близько серпня.
- Скільки він коштуватиме? Це обов'язково буде висока ціна.

Дата виходу Garmin Fenix ​​7 і ціна

Перше, на що слід звернути увагу - це те, що Garmin Fenix ​​7 може і не бути наступною моделлю в лінійці, оскільки спочатку може з'явитись Garmin Fenix ​​6 Plus.

Один з них може буде випущений ближче до кінця 2020 року, ймовірно близько серпня, оскільки Garmin Fenix ​​6 був випущений в серпні 2019 року.

Якщо в цьому році вийде Fenix ​​6 Plus, то ми можемо не побачити Fenix ​​7 до кінця 2021 року. Але у цій статті ми зосередимося на тому, якою буде наступна модель, і для спрощення ми будемо називати її Garmin Fenix 7.

Garmin Fenix 6 випущено в серпні 2019

Що стосується того, скільки коштуватиме годинник, то після своєї появи Garmin Fenix ​​6 коштував від £ 529,99 / $ 599,99. Це для стандартного Fenix ​​6, але є низка інших моделей в асортименті, таких як Fenix ​​6SFenix ​​6X Pro і Fenix ​​6X Pro Solar, які вартують £ 999 / $ 1 149,99.

Незважаючи на те, що поки немає ніяких чуток про ціни на Garmin Fenix ​​7, ймовірно, він буде коштувати аналогічно.

Проте, Garmin підлаштовує ціни на нові моделі, і, як відомо, вони ростуть або падають, тому Fenix ​​7 може коштувати трохи більше або трохи менше. Однак, оскільки ми очікуємо, що це буде «стабільний» запуск, ми також очікуємо паритету - старіші моделі повинні трохи опуститися в ціні, а на їх місце в ціновій політиці стати нові моделі.

Чутки і новини про Garmin Fenix ​​7

Насправді чуток про Garmin Fenix ​​7 поки немає, але ми можемо здогадатися про деякі можливі функції і зміни.

Наприклад, можливо технологія сонячної зарядки, яка використовується в топових моделях Garmin Fenix ​​6, буде доступна в усьому діапазоні.

Також цілком ймовірно, що Garmin зробить все можливе, щоб зменшити розмір і вагу годинника, не ставлячи під загрозу його можливості для відкритого простору.

Загальні поліпшення специфікацій і екрану також вірогідні, і можуть з'явитися деякі нові функції. Ще нічого точно не відомо, але ми перерахували нижче деякі ідеї, які хотілося б побачити.

Що ми хочемо побачити в Garmin Fenix ​​7

Оскільки у неймовірного Garmin Fenix ​​6, безумовно, є місце для вдосконалення, ось що ми хочемо від Garmin Fenix ​​7.

1. Новий вигляд

великий розмір Garmin Fenix 6

Ніхто не звинуватить Garmin Fenix ​​6 в стильності. І це є нормально, адже це годинник для відкритого простору і він надійний, але також і дорогий, а мати дорогий годинник, котрий не дуже "розумний" або не достатньо надійний для будь-якої ситуації - це не ідеально.

Крім того, велика конструкція годинника також впливає на його придатність для фітнесу, і в нашому огляді ми виявили, що вона надто велика для зручного використання для йоги, наприклад.

Таким чином, ми б хотіли, щоб Fenix ​​7 був меншим за розміром, а в ідеалі ще й стильним. Можна засумніватися в його життєздатності в такому випадку, але ми не хочемо, щоб це поставило під загрозу його основні характеристики і довговічність. Та все ж хочеться, щоб в Garmin хоча б спробували.

2. Доступніший

Звичайно, лінійка Garmin Fenix ​​6 довить дорога, дорожча навіть від Apple Watch 5. Тепер це топова лінійка, тому вона завжди буде дорогою, але якщо Garmin зможе трохи знизити ціну, то це зробило би Fenix ​​7 привабливішим для широкого кола користувачів.

3. Додавання сенсорного екрану

Garmin Fenix 6 має кнопки, але не має сенсорного екрану

В Garmin Fenix ​​6, як в носимому пристрої високого класу, явно не вистачає деяких інтелектуальних функцій, можливо, перш за все сенсорного екрану.

Тепер є вагома причина для того, щоб мати кнопки - чи то біг, чи плавання, сенсорний екран не завжди є ідеальним способом взаємодії, особливо на спортивному пристрої, і випадкове скасування відстеження активності під час бігу через помилковий рух кисті руки стане катастрофою.

Тому ми не хочемо, щоб кнопки були прибрані (хоча це допомогло б зменшити годинник), але було б непогано додати сенсорний екран в якості опції, на випадок використання його як звичайний розумний годинник. І з можливістю заблокувати його при бажанні.

4. Сонячна зарядка у всьому діапазоні

Garmin додав сонячну зарядку в свій асортимент з Garmin Fenix ​​6X Pro Solar, але більша частина моделей Fenix ​​6 не має її, тому хочеться, щоб це стало стандартною функцією для лінійки Fenix ​​7.

Проте, якщо це станеться, хотілося б побачити її поліпшення, оскільки під час нашого огляду ми не виявили сильного поліпшення терміну служби батареї. Завдяки нещодавно випущеному Quatix 6X Solar компанія Garmin довела, що сонячна енергія може реально змінити ситуацію, дозволяючи годиннику працювати до 24 днів між зарядками, тому ми обережно оптимістичні.

5. Додавання ЕКГ ...

Apple Watch 5 має ЕКГ. А як щодо Garmin Fenix 7?

Хоча лінійка Garmin Fenix ​​більше орієнтована на спорт і активний відпочинок, ніж на здоров'я в загальному - немає ніяких причин, через які він не може впоратися зі всіма завданнми, і додавання ЕКГ (електрокардіограми) було би дуже доречним.

Ми вже бачили цю функцію на Apple Watch, і це потенційно рятівна функція, яка може виявити нерегулярну серцеву діяльність.

6. ... і моніторинг шуму

Ще одна функція, котра вже є в Apple Watch - це моніторинг рівня шуму, який повідомить вас, коли рівень децибел навколо вас досягне рівня, який може пошкодити ваш слух.

Це невелика функція, але потенційно корисна, яка буде хорошим доповненням до лінійки Fenix. Проте, це далеко від реальності, адже ми розуміємо, що лінійка Fenix ​​- це в основному мультиспортивні годинники, розроблені з урахуванням інтересів спортсменів, тому ми не очікуємо, що вони будуть відповідати універсальним функціям розумних годинників.

7. Чіткіший екран

Garmin Fenix ​​6 має дисплей 260 x 260, що не так вже й погано, але він блідіший в порівнянні з деякими розумними годинниками, тому ми хотіли б бачити чіткіший дисплей на Garmin Fenix ​​7.

Проте, збільшення кількості пікселів може також вплинути на час автономної роботи, тому було б краще мати можливість вибрати роздільну здатність екрану для виведення, як в деяких смартфонах Samsung Galaxy.

8. Додавання керівництва по поповненню запасів енергії

Нещодавно випущений Polar Grit X призначений для серйозних витривалих спортсменів, і одна з його видатних особливостей - це те, що ми хотіли б побачити в наступному Garmin Fenix ​​7: підказки щодо поповнення запасів енергії. Це допоможе вам уникнути зневоднення і сонячних ударів, нагадуючи вам про регулярне споживання води і вуглеводів, грунтуючись на вашій фізіології і запланованій активності. Ви часто не усвідомлюєте, коли ви зневоднені або маєте брак глікогену - до тих пір, поки не стане занадто пізно, тож ця функція може позбавити вас від болю при тривалих пробіжках і поїздках.

Джерело - techradar.com