Garmin Instinct

У Garmin вже є розумний годинник, який має можливість заряджатись сонячною енергією. Але виробник може працювати над тим, щоб випустити ще один, якщо нова звістка є точною.

Згідно з витоком інформації, котру отримали в Tizenhelp, Garmin розглядає запуск Instinct 2 Solar, котрий зможе використовувати сонячну енергію для заряджання акумулятора.

Це функція, яку ви зараз можете використовувати на годиннику Fenix ​​6 Pro Solar, на якому Garmin дебютував із цією функцією.

Деталі надходять із витоком інформації про версію прошивки

Витік інформації про версію прошивки - це джерело деталей про годинник, включаючи назву, можливості сонячної зарядки та деякі додаткові функції, яких можна очікувати.

Згідно з отриманими даними, годинник міститиме датчик насичення крові киснем. Очікується також, що годинник буде оснащений датчиком частоти серцевих скорочень, який зможе фіксувати дані про серцебиття під час плавання, та віджетом рівня енергії тіла, а також новими циферблатами годинника.

Крім того, є велика ймовірність, що він буде оснащений більшістю або всіма функціями, які ви можете знайти в доступних на сьогодні розумних годинниках Garmin Instinct, і це зокрема GPS, GLONASS та багато іншого.

Годинник, ймовірно, не буде дешевим

Технологія сонячної зарядки в годиннику, швидше за все, не буде недорогою для впровадження функцією. Для порівняння, оригінальний Instinct початково мав роздрібну вартість 299 доларів і подорожчав до 349 доларів. Хоча зараз ви можете придбати його за 199 доларів з розпродажу.

Модель Fenix ​​6 Pro Solar коштує 999 доларів, тоді як не “сонячна” модель Fenix ​​6 Pro продається за 700 доларів. Ось вам і відмінність у ціні в 300 доларів між стандартним Fenix ​​6 Pro та версією, яка постачається із сонячною зарядкою.

Це означає, що між Instinct та Instinct 2 Solar може бути подібна різниця в ціні. Якщо так і трапиться, то Instinct 2 Solar може вартувати близько 600 доларів в роздріб.

Для розумного годинника це дуже багато, але також важливо пам’ятати, що можливість заряджати акумулятор за допомогою сонячної енергії - це чудова особливість. Якщо ви - саме той, хто шукає розумного годинника від Garmin, ви, мабуть, отримуєте для себе недостатньо у своїх малих чи великих пригодах.

І коли ви в дорозі - не завжди є нагода зарядити годинник звичайним способом, підключивши його до джерела живлення. Можливість заряджати його сонячною енергією може означати різницю між наявністю та відсутністю заряду акумулятора. Тож, ймовірно, вартість була б виправданою.

Звичайно, варто мати на увазі, що Garmin не підтвердив, чи справді цей годинник очікується. Або якою буде ціна, якщо він буде.