Garmin оновлює свою серію компактних і стильних смарт-годинників: Lily 2

Основні можливості для здоров’я і фітнесу та пов’язані функції допомагають вам виглядати й почуватися добре – фізично і ментально.

Компанія Garmin представила серію Lily 2 – нове покоління маленьких модних смарт-годинників, які містять нові функції для здоров’я, самопочуття та підключення. Створено дві моделі – Lily 2 і Lily 2 Classic. Кожна має елегантний оновлений дизайн, металевий корпус, а також прихований дисплей з унікальним візерунком на склі і нові модні варіанти кольорів. А завдяки тривалості автономної роботи до п’яти днів у режимі смарт-годинника є достатньо часу, щоб насолоджуватися новими можливостями, серед яких оцінка сну, активність для танцювального фітнесу та безконтактні платежі Garmin Pay.

«Серія Lily відома своїми мініатюрними та елегантними елементами дизайну, і ми раді представити ще більше можливостей для здоров’я та пов’язаних із ним функцій у цій модній лінійці. Lily 2 достатньо стильний для носіння не тільки в день на роботу чи вечіром на відпочинок, але й може підтримувати зв’язок та відстежувати ваше самопочуття за допомогою популярних функцій, розроблених для будь-якого способу життя». – Сьюзан Ліман, віце-президент Garmin із глобального споживчого маркетингу.

Компактний і стильний дизайн.

Поєднуючи в собі класичний вигляд і сучасні технології, серія Lily 2 оснащена металевим корпусом та унікальним візерунковим скельцем, яке швидким дотиком до екрана або поворотом зап’ястя відкриває яскравий сенсорний дисплей. Серія також має поєднання прекрасних кольорів, такі як кремово-золотистий та кокосовий, або темно-бронзовий та шовковицевий, а також ремінці з італійської шкіри, нейлону чи силікону, які можна легко замінити, щоб доповнити будь-який образ. Можна навіть скомбінувати свій варіант Lily 2, поєднавши різні ремінці та безелі.

Модельний ряд Garmin Lily 2

Причини вподобати серію Lily 2.

Моніторинг енергії тіла Body Battery. Відстежуйте рівень енергії протягом дня, щоб визначати оптимальний час для активності та відпочинку.
Оцінка сну. Отримайте оцінку якості сну минулої ночі, а також рекомендації про те, як її покращити. Також перегляньте, як сон розподілився на різні стадії, інформацію про частоту пульсу, рівень стресу, насиченість крові киснем і частоту дихання.
Відстеження фізичної активності. Фіксуйте кількість пройдених кроків, спалених калорій, хвилини інтенсивного тренування та інше. Спортивні програми. Тренуйтеся з використанням вбудованих спортивних програм для кардіо, йоги, силових тренувань тощо. Використовуйте нову активність для танцювального фітнесу, щоб відстежувати свої заняття в різних танцювальних стилях, зокрема зумба, афробіт, болівуд, EDM та хіп-хоп.
Підключення до GPS. Під’єднайтеся до GPS на сумісному смартфоні під час ходьби, їзди на велосипеді чи бігу на відкритому просторі, щоб отримати точну статистику відстеження активності.
Пропозиції рухатись. Отримуйте нагадування про рух, посидівши деякий час, і також отримуйте різноманітні варіанти рухів, наприклад повороти голови, нахили в боки, присідання та інше, і варіанти рухів сидячи.
Безконтактні платежі Garmin Pay. Оплачуйте товари та послуги через банки, котрі є постачальниками-учасниками послуги безконтактної оплати (у серії Lily 2 доступно лише на версії Lily 2 Classic).

Модно, але несподівано. Дізнайтеся більше про серію Lily 2 тут.

Найнеобхідніше для здоров'я.

Створена для будь-якого стилю життя, серія Lily 2 готова контролювати важливі показники стану здоров’я та фізичної форми. Відстежуйте пульс, дихання, кисень в крові та стрес у будь який час доби. Після пробудження ранковий звіт показує огляд сну, щоденний календар, погоду та інше. Під час стресу програма для медитацій допоможе попрактикувати медитацію, а програма для дихальної активності запропонує різні дихальні техніки, інструкції для яких будуть показуватися прямо на годиннику. Lily 2 також містить функції відстеження жіночого здоров’я, дозволяючи стежити за своїм менструальним циклом і вагітністю, а також отримувати рекомендації про фізичні вправи та харчування.

Залишайтеся на зв'язку

Щоб не відставати від активного ритму життя, серія Lily 2 сумісна зі смартфонами Apple® або Android™, тому можна отримувати електронні листи, текстові повідомлення та сповіщення прямо на свій годинник. Функції безпеки та відстеження додадуть душевного спокою; наприклад, коли Lily 2 підключено до програми для смартфона Garmin Connect, повідомлення з іменем та місцезнаходженням (якщо доступно) можна надіслати попередньо вибраним екстреним контактам у разі виявлення інциденту. У сполученні з додатком Garmin Connect також можна переглядати дані про своє здоров’я та фізичну форму, спілкуватися з друзями та брати участь у змаганнях – і все це безкоштовно.

Рекомендована роздрібна ціна на Lily 2 становить 249,99 доларів США, а Lily 2 Classic – від 279,99 доларів США.

Джерело – garmin.com