Garmin планує оновити популярні серії смартгодинників у 2024 році

У 2023 році компанія Garmin випустила безліч пристроїв. У лютому виробник представив Vivomove Trend, пізніше вийшли моделі Forerunner 265 і Forerunner 965, а також годинники Instinct 2 і Fenix 7. Крім того, Garmin випустила модель Approach S70, а також серії Epix Pro 2 і Venu 3. Що ж, у 2024 році компанія, схоже, не збирається зменшувати темп.

Інсайдери говорять, що кількість смартгодинників, велокомп’ютерів та інших аксесуарів, які Garmin збирається випустити протягом 2024 року, може досягти двозначної цифри. Поки що достеменно невідомо, звідки у них взялася ця інформація, але вона дає нам хоч якесь уявлення про те, чим саме виробник може нас порадувати наступного року.

Компанія Garmin планує оновити популярні серії смартгодинників у 2024 році

Мабуть, найгучнішим смартгодинником у списку є Garmin Fenix 8, хоча джерела також згадують моделі Fenix 8S і Fenix 8X. Це серія, про яку ми поки що не так багато чули, і є ймовірність, що ці моделі відрізнятимуться за розміром. Серед інших планів згадується Epix 3 та Forerunner 65, довгоочікуване продовження моделі Garmin Forerunner 55.

Шанувальники лінійки флагманських смартгодинників Epix будуть раді побачити, що Garmin Epix 3 згадується в планах на наступний рік. Звіти також свідчать, що Forerunner 165Instinct 3Venu SQ 3 і Lily 2 також можуть з’явитися на ринку в якийсь момент протягом наступних 12 місяців. Тобто очікується багато пристроїв за різною ціною. В прогнозах також згадуються нові велокомп’ютери – зокрема, Edge 140Edge 1040 і Edge 1050.

Компанія Garmin планує оновити у 2024 році популярні серії смартгодинників

Крім того, нещодавні чутки, які доходили зі світу пристроїв Garmin, натякали на новий режим фокусування для спрощення застосунку Connect та більше можливостей персоналізації планів тренувань. Тож, схоже, наступного року можна також чекати на оновлення програмного забезпечення.

Джерело - root-nation.com