Garmin представляє чотири нові моделі смарт-годинників Performance Editions

Компанія Garmin представила нове покоління розумних годинників MARQ в серії Performance Editions. Пристрої орієнтовані на любителів носимих аксесуарів з різними інтересами, від мандрівників до професійних авіаторів і водіїв. Примітно, що кожна модель має тематичні особливості.

Garmin представляє нові моделі смарт-годинників Performance Editions

 

 

MARQ Athlete Performance Edition позиціонується як смарт-годинник для спортсменів, яким хочеться знати все про ефективність тренувань і стан організму в режимі реального часу. Пристрій розраховує час відновлення і показник VO2 max. Гаджет отримав 46-міліметровий корпус з алмазоподібним DLC-покриттям і титановим безелем в якості захисту. Смарт-годинник також укомплектований спеціальним каучуковим гіпоалергенним ремінцем з фіксацією QuickFit і нагрудним пульсометром HRM-Pro.

 

 

 

 

 

 

 

Garmin представляє моделі смарт-годинників Performance Editions

 

 

Модель MARQ Adventurer Performance Edition - розроблений для мандрівників гаджет з просунутими можливостями планування маршруту. Комплект пристрою містить бездротової датчик tempe, що дозволяє вимірювати температуру повітря. Сам же смарт-годинник отримав 46-міліметровий полегшений корпус з матового титану і постачається з каучуковим ремінцем яскраво-оранжевого кольору.

 

 

 

 

 

 

 

 

Garmin представляє смарт-годинники Performance Editions

 

 

Смарт-годинник MARQ Driver Performance Edition, згідно заяви виробника - один з кращих аксесуарів для любителів і професійних автогонщиків. У пам'ять пристрою вже завантажені 250 популярних трас з усього світу. Програмна начинка гаджета передбачає можливість автоматичного розбиття кіл і відображення актуальних даних при проходженні траси. У комплекті з пристроєм передбачений компактний таймер треку.

 

 

 

 

 

 

 

Garmin представляє Performance Editions

 

 

Нарешті, остання новинка Garmin - розумні годинник MARQ Aviator Performance Edition. У пристрої можна знайти всесвітню базу аеродромів, а також спеціальні програми для польотів, екстреної навігації і даних метеорадару NEXRAD. Смарт-годинник може інтегруватися з авіаційними пристроями бренду і показувати напрям польоту.

 

 

 

 

 

 

 

 

Вартість MARQ Athlete становить € 1714. Смарт-годинник MARQ Adventurer і MARQ Driver виробник оцінив в € 1613 і € 2118 відповідно, а MARQ Aviator надійде в роздріб за ціною € 1613.

Джерело - discover.garmin.com