Кращий розумний годинник для мореплавання.

MARQ Captain: American Magic Edition

Garmin можливо найбільше відомий своїми біговими годинниками, але його новітній фітнес-трекер створений з думками про відкритий океан. MARQ Captain: American Magic Edition був розроблений спільно з вітрильною командою American Magic і в ньому є все, чого може побажати моряк (плюс багато чого для сухопутного використання).

Особливість, яку ви навряд чи знайдете на будь-якому іншому наручному пристрої - це зворотний відлік T-мінус до 36-ї гонки Кубку Америки, яка стартує з Нової Зеландії 6 березня 2021 року.

Це досить таки невелика ніша для смарт-годинника, але кожен може отримати вигоду від трьох ексклюзивних тренувань, розроблених вітрильною командою - симуляція перегонів, фітнес-тест і інтервали, які дають вам смак інтенсивних тренувань.

MARQ Captain також оснащений пульсоміром і пульсоксиметром (для рекреаційних, а не медичних цілей), і після закінчення тренування ви можете переглядати статистику, включно з динамікою бігу і розрахунковий VO2. Ви також отримаєте рекомендації щодо відновлення, які допоможуть вам отримати максимальну користь від тренувань і уникнути травм від перенавантаження.

Завдяки додаванню музичного програвача, Garmin Pay, моніторингу сну, щоденного відстеження активностей, GPS-навігації і отримання мобільних сповіщень з вашого телефону ви отримаєте розумний годинник з серйозними можливостями, навіть якщо ви твердо перебуваєте на суші.

Проте, море - це те місце, де дійсно засяє цей годинник, надаючи вам морські профілі, прогнози погоди, штормові сповіщення, умови порту і багато іншого.

Як і слід було очікувати, все це обійдеться дорого, і MARQ Captain має значну рекомендовану роздрібну ціну в 1 599,99 фунтів стерлінгів (близько 2 000 доларів США / 3 000 австралійських доларів). Проте, це (трохи) дешевше, ніж швартування і обслуговування вашої власної яхти.

Джерело статті - techradar.com