Оновлені годинники Venu отримали новий функціонал для здоров'я і не тільки

Компанія Garmin представила оновлену серію розумних годинників Venu. Прес-служба виробника позиціонує Garmin Venu 2 як преміальний годинник з GPS-приймачем, а також як конкурента для Apple Watch.

_____

До серії увійшли: Garmin Venu 2 розміром 45 мм з шириною ремінця 22 мм, а також зменшений Venu 2S розміром 40 мм і з шириною ремінця 18 мм. Вони пропонуються в гамі кольорів, що містить синій, чорний, світло-золотистий, рожево-золотистий, сріблястий і темно-сірий. Ціна в США становить 399 доларів, для Європи - 399 євро.

_____

Як відзначає виробник, нові годинники створені на базі оригінальної версії Venu. Вони отримали вдосконалений дизайн, розширені функції для спостереження за здоров'ям, нові функції для тренувань і подовжену тривалість автономної роботи.

_____

Нові функції і характеристики серії годинників Venu 2:

- два варіанти розміру і кілька варіантів кольору;
- бали сну і інформація від Firstbeat Analytics;
- функція «Спортивний вік» оцінює вік організму на основі реального віку, активності, частоти пульсу в стані спокою і відсотка тілесного жиру (для користувачів ваг Garmin Index) або BMI (індекс маси тіла);
- функція «Health Snapshot» (коротка інформація про здоров'я) для запису і зберігання основних показників здоров'я та обміну ними;
- профілі занять для скелелазіння в закритих приміщеннях, боулдерінгу і туризму;
- тренування HIIT з анімацією на екрані (високоінтенсивне інтервальне тренування для спалювання жиру) допоможуть домогтися кращих результатів за коротший час;
- вдосконалений профіль анімованих силових тренувань із зображенням схеми м'язів і розширеними можливостями;
- збільшений період роботи батареї зі швидкою зарядкою і енергозберігаючим режимом. Venu 2 - до 11 днів в режимі розумного годинника; Venu 2S - до 10 днів в режимі розумного годинника.

Годинники Venu 2 отримали 1,3-дюймовий екран AMOLED з роздільною здатністю 416 x 416 пікселів, а Venu 2S - 1,1-дюймовий екран AMOLED з роздільною здатністю 360 x 360 пікселів. Є захист від води (5 ATM), загартоване скло Corning Gorilla Glass 3.

 

Також відзначається бібліотека з 1,5 тис. тренувань і вправ, в тому числі різні типи тренувань: силові, кардіо, інтервальні, йога, біг, велоспорт, пілатес, скелелазіння в закритих приміщеннях, боулдерінг, туризм, хайкінг. Годинники підтримують моніторинг рівня стресу, якість сну, дихання, пульсоксиметрію, відстеження жіночого здоров'я, водного балансу. Також пристрій отримав розширену інформацію для силових тренувань (групи м'язів, рекорди за вагою і шкала тренування) і розширений перелік силових тренувань.

_____

Джерело - ixbt.com