Forerunner 745 призначений для бігу і тріатлону.

Компанія Garmin представила новий смарт-годинник серії Forerunner. Модель Forerunner 745 призначена для бігу та тріатлону.

Компанія Garmin представила новий смарт-годинник для бігунів і не тільки - Forerunner 745

Як зазначає виробник, новинка пропонує щоденні плани тренувань, аналізує спортивні показники і при цьому зберігає всі функції сучасних смарт-годинників. У пристрої встановлено «десятки» профілів спортивних занять, що включають плавання в басейні, кросовий біг, велоспорт та інші.

Garmin Forerunner 745

Forerunner 745 став легшим. Вага становить 47 грамів, діаметр корпусу - 1,72 дюйми. Для порівняння: розміри корпусу старшої моделі бігової серії - Forerunner 945 - становить 1,9 дюйма, а вага - 50 грамів. На даний момент Forerunner 745 - це найменший і найлегший смарт-годинник Garmin з повним набором функцій для бігу та тріатлону.

Компанія Garmin представила новий смарт-годинник Forerunner 745

Годинник оснащений трансфлективним дисплеєм MIP діаметром 1,2 дюйма з роздільною здатністю 240 x 240 пікселів, захищеним склом Corning Gorilla Glass DX. Є захист від води 5ATM. Час автономної роботи становить 1 тиждень в режимі смарт-годинника, до 16 годин в режимі GPS і до 6 годин в режимі GPS з музикою.

Forerunner 745 отримав інструменти для відстеження основних спортивних показників від Firstbeat Analytics: VO2 max, тренувальне навантаження, статус тренування, аеробний і анаеробний ефекти тренування. Крім того, на екран виводяться щоденні рекомендовані бігові та велосипедні тренування на основі поточного тренувального навантаження і показника VO2 max.

Встановлено музичні стрімінгові сервіси Spotify і Deezer, підтримується безконтактна система платежів Garmin Pay, є пульсоксиметр, функція Body Battery для вибору оптимального часу інтенсивних спортивних занять або для відпочинку, відстеження менструального циклу, рівня стресу. Також годинник приймає зі смартфона текстові повідомлення, оновлення в соціальних мережах і електронні листи.

Forerunner 745 випускається в 4 кольорах - чорний, білий, зелений та червоний. В Європі він пропонується за ціною 500 євро.

Джерело - ixbt.com