навігатор Garmin Montana 700

Компанія Garmin International анонсувала серію портативних багатофункціональних туристичних GPS-навігаторів Montana 750iMontana 700i і Montana 700. На пристроях встановлені карти TopoActive Europe, в моделях 700i і 750i - також City Navigator.

Пристрої нової серії мають підключення до Wi-Fi, технології ANT+ і Bluetooth. Перед поїздкою можна завантажити супутникові знімки високої роздільної здатності BirdsEye через Wi-Fi. Навігатори водонепроникні, протестовані за стандартом MIL-STD-810.

Є доступ до супутникових мереж GPS і Galileo, а також 3-осьовий компас і барометричний альтиметр. Шляхові дані користувача, за його бажанням, передаються через встановлені проміжки часу на веб-портал MapShare.

Літієво-іонна батарея в навігаторах серії Montana 700 забезпечує понад 18 годин автономної роботи з використанням GPS, або більше 300 годин в режимі наднизької потужності Expedition Mode.

Навігатор Montana 700 оснащений 4-дюймовим сенсорним екраном - в півтора рази більшим, ніж у попередніх моделей Montana. Він підтримує можливість роботи в рукавицях, безліч налаштувань і може бути адаптований для використання на квадроциклах, човнах, автомобілях, мотоциклах і позашляховиках.

8-мегапіксельна камера в Montana 750i дозволяє мандрівникам фотографувати на ходу. До кожної фотографії автоматично додаються геопозначки.

Джерело - dailycomm.ru