Компанія Garmin випустила карти BlueChart g3BlueChart g3 Vision і LakeVu G3. Вони підтримуються багатьма морськими приладами і наручними годинниками власного виробництва Quatix 6. Про це повідомили в прес-службі компанії.

Годинники Garmin Quatix 6

Набори карт мають нові функції, котрі дозволяють прокладати водний маршрут, опираючись на дані про глибину, прохідність, про те, на скільки багато риби та ін. Для використання в прибережних водах призначені BlueChart g3 і BlueChart g3 Vision. Технологія Auto Guidance дозволяє швидко розрахувати запропонований маршрут, використовуючи бажану глибину і допуск, і відображає до 10 діапазонів глибини. Це дозволяє відразу розпізнати потрібну глибину і отримати чітке уявлення про мілководдя, якого слід уникати.

Крім того, BlueChart g3 і BlueChart g3 Vision можна використовувати для риболовлі та підтримки навігації в заболоченій місцевості, каналах і пристанях. Функції доступні по всьому світу, кожен регіон завантажується окремо у вигляді додаткових карт.

За допомогою LakeVu G3 можна кількісно збільшити улов, оскільки вона дозволяє знаходити місця найбільшого скупчення риб. Карта призначена для риболовлі на прісноводних водоймах з охопленням понад 17 тис. озер і забезпечує чітке відображення рельєфу дна озера.

Набори морських карт BlueChart g3BlueChart g3 Vision і LakeVu G3 можна завантажити безпосередньо за допомогою Garmin Express. Необхідно заздалегідь переконатися на вкладці «Сумісні пристрої» в можливості встановлення обраної карти на ваш пристрій.

Компанія Garmin протягом більше 30 років розробляє GPS-навігатори, бездротові пристрої та додатки, призначені для тих людей, котрі ведуть активний спосіб життя.

Джерело статті - kod.ru