Новинка Garmin - один з найзручніших нагрудних пульсометрів HRM-Pro - допоможе підняти вашу спортивну форму на новий рівень.

Нагрудний пульсометр преміум-класу Garmin HRM-Pro

Цей компактний нагрудний пульсометр преміум-класу HRM-Pro з подвійною передачею даних - за допомогою технологій ANT+ і BLUETOOTH - дозволяє пересилати точні показники частоти пульсу як на пристрої Garmin, так і на сумісне спортивне обладнання та тренувальні програми сторонніх розробників, наприклад, Zwift.

Пульсометр Garmin HRM-Pro

Зручний аксесуар допоможе поліпшити вашу бігову підготовку за допомогою аналізу даних бігової динаміки. Під час занять пристрій записує вертикальні коливання, час контакту з землею, довжину кроку і інші показники.

Також HRM-Pro зберігає показники частоти пульсу, коли ви занурюєтеся в воду, і потім автоматично передає ці дані на пристрій після завершення запливу.

Під час командних ігор пульсометр записує кількість кроків, калорії і хвилини інтенсивних занять, а потім виконує синхронізацію з годинником Garmin.

Розміри цього невеликого і дуже легкого пристрою - не ширше м'якої і зручної стрічки, за допомогою якої він фіксується на тілі.

Заряду батареї HRM-Pro вистачає до одного року.

Джерело - garmin.ru