Нові супутникові навігатори Garmin допоможуть вам підвищити свою водійську майстерність

Вам потрібен крутий супутниковий навігатор? Garmin має що запропонувати.

Компанія Garmin анонсувала випуск навігаторів DriveSmart 6676 та 86 - нової лінійки портативних автомобільних GPS-навігаторів, розроблених для того, щоб забезпечити простоту у використанні та новий рівень інформованості водіїв.

Серія Garmin DriveSmart з'являється до ваших послуг з чіткими 6-, 7- або 8-дюймовими дисплеями високої роздільної здатності, а якщо зупините свій вибір на найбільшому варіанті - матимете можливість встановлювати його в альбомному або портретному режимі відображення.

Вони є одними з найдосконаліших супутникових навігаторів на ринку, конкуруючи з TomTom Go Premium і TomTom Go Discover.

Це універсальні супутникові навігатори, які чудово підходять для сімейних мандрівок на вихідних завдяки детальним мапам Європи, а також полегшують повсякденні поїздки завдяки таким цікавим функціям, як маршрутизація екологічними зонами, дзвінки в режимі гучного зв’язку та вбудована голосова допомога Garmin, щоб подати пристрою запит щодо напрямку руху.

Одна з найцікавіших можливостей - нова функція маршрутизації екологічними зонами. Після налаштування екологічного профіля автомобіля водій отримуватиме попередження та вказівки про екологічні зони на своєму маршруті.

Для напружених поїздок або надихаючих мандрівок навігатори серії Garmin DriveSmart пропонують водію сповіщення, котрі допомагають підвищувати безпеку водіння та проінформованість про дорожню ситуацію. Водій може отримувати попередження про майбутні обмеження швидкості, різкі повороти на маршруті та інші потенційні небезпеки, щоб бути в курсі всіх майбутніх дорожніх умов.

Garmin DriveSmart 66 / 76 / 86

Нова серія Garmin DriveSmart містить функції для подорожей, щоб допомогти вам відшукати найцікавіші місця на вашому маршруті - можна дізнатися про рейтинги мандрівників Tripadvisor для ресторанів, готелів та визначних пам'яток на вашому шляху, а також про мільйони популярних місць із Foursquare.

Супутникові навігатори Garmin DriveSmart 6676 та 86 також містять:

- Доступ до інформації про дорожній трафік в режимі реального часу, відеокамер обмеження руху, погоди та цін на пальне - коли навігатор з'єднаний із сумісним смартфоном водія за допомогою програми Garmin Drive.
- Вбудований голосовий асистент Alexa дозволяє шукати музику, слухати аудіокниги, новини та інше (лише у версіях Alexa, котрі доступні англійською та німецькою мовами).
- Вбудований Wi-Fi дозволяє легко оновлювати карту та програмне забезпечення без використання комп’ютера.
- Автомобільний кабель живлення USB-C із двома USB-портами для заряджання сумісного супутникового навігатора Garmin та іншого пристрою.

Навігатори нової серії Garmin DriveSmart 6676 та 86 доступні зараз за роздрібними цінами від 189,99 фунтів стерлінгів до 319,99 фунтів стерлінгів.

Джерело - t3.com