2019 Connect IQ Developers Awards

 

Тепер, після завершення саміту для розробників 2019 Connect IQ Developer Summit, ми з радістю представимо наших переможців. Цього року ми побачили давні бренди, нових конкурентів та успішних особистих розробників, які пропонують великий контент у своїх категоріях. Ці розробники наполегливо працюють, щоб забезпечити для Connect IQ найкращий вміст, і ми в Garmin не могли не пишатися нашою спільнотою розробників. Вітаємо переможців нашого 2019 Connect IQ Developer Awards!

 

Найкращий новий циферблат - Crystal - Vince Wong

Crystal

 

Кришталево чистий циферблат, який додає відчуття функції, не завдаючи шкоди красі. Із налаштовуваними кольорами та багатомовністю, Crystal зробить Ваш пристрій дійсно стильним. Vince є потужним новачком спільноти розробників Connect IQ, і цей циферблат - прекрасний приклад тому. Представившись частково минулого року, Crystal наближається до подолання невловимого порогу завантаження в 500 тисяч.

 

 

 

 

Найкращий смарт-додаток - Your QR - r.485

Your QR

 

Дайте про себе знати. Ділитися інформацією на зап'ясті так само просто, як і робити знімок. Your QR створює спеціальний код для обміну потрібною інформацією. Будьте високотехнологічними; будьте вражаючими. В описі цього додатку йдеться про таке: "Мабуть, це найефективніший спосіб поділитися своєю контактною інформацією" - і нам це подобається! Обов'язково ознайомтеся з усією екосистемою r.485.

 

 

 

 

 

Кращий додаток для Edge - XERT Workout Player - Baron Biosystems

XERT Workout Player

 

Усі ваші дані працюють разом. XERT Workout Player допомагає вам працювати якнайкраще, показуючи, що має значення. Цей всебічний досвід досягається шляхом спілкування безпосередньо з вашим спеціалізованим Фітнес Підписом. Baron Biosystems продовжує бути величезним гравцем в екосистемі Connect IQ, розширюючи межі того, що можливо в Connect IQ. Не дивно, що це приносить їм дві перемоги!

 

 

 

 

Кращий навчальний додаток - Final Surge - Final Surge Developer Team

Final Surge

 

Хочете більше контролювати ваші тренування? Чому б не скласти своє власне? Або ще краще - щоб ваш тренер зробив це за вас. Final Surge пропонує спільну платформу для спортсменів, тренерів, команд та клубів. Завантажте тренування прямо на свій пристрій. Звісно ж, команда розробників Final Surge дуже пишається тим, що вони роблять. Перевірте чітку відповідність у цьому додатку та навколишній тренувальній платформі.

 

 

 

 

Розробник року - fbbbrown - Brian Brown

fbbbrown

 

Бути піонером ніколи нелегко. Забезпечити те, чого хоче споживач, може бути ще важче, а споживачі хочуть того, що забезпечує fbbbrown. Завдяки колекції програм, що охоплює все, від циферблатів до йога-трекерів - і все між ними - fbbbrown зробив екосистему, якою варто пишатися. Ось такий Брайан Браун.