Quatix 6 серія

2 квітня провідний світовий виробник морської електроніки - компанія Garmin - оголосив про поповнення лінійки морських годинників Quatix новими моделями. На ринок виходять мультиспортивні смарт-годинники Quatix 6 і Quatix 6 Titanium, що поєднують в собі поліпшені функції для морських активностей і кращі функції флагманських розумних годинників Garmin Fenix ​​6.

Годинники пропонують удосконалені можливості підключення до сумісних картплотерів і інших пристроїв Garmin для керування автопілотом, зміни курсу руху, увімкнення режиму рульового керування і проходження по маршруту GPS, а також отримання допомоги під час вітрильних регат, потокової передачі даних (швидкості, глибини, температури і вітру), керування системами Fusion-Linkі багато чого іншого. Смарт-годинники підтримують додаткові морські карти BlueChartg3 з поліпшеним відображенням.

Quatix 6 і Quatix 6 Titanium

Quatix 6 доступні для занять практично будь-яким видом спорту, тому що містять вбудовані профілі і параметри для падлбордингу, каякінгу, плавання на каное, для гольфу та ін. Супутникова навігація і функції відстеження в поєднанні з 3-осьовим компасом, гіроскопом і барометричним альтиметром розширюють можливості використання.

Quatix 6 надає морякам найсвіжіші дані про приплив, завантажені для обраної ними області через смартфон. Смарт-годинники обладнані якірною сигналізацією, яка попереджає користувачів про дрейф. Для риболовлі є таймер змагання і журнал рибного лову, щоб допомогти користувачам відстежувати виловлену рибу.

Quatix 6 на руці

Відносно вітрильного спорту, Quatix 6 пропонує можливості SailAssist з поліпшеними функціями, такими як: віртуальна стартова лінія, відстань до стартової лінії, таймер зворотного відліку гонки та ін. Допустиме занурення в воду з годинником Quatix становить 100 метрів.

Як зазначив Ден Бартел, віце-президент Garmin: "Quatix - найдосконаліша і універсальна серія морських розумних годинників на ринку. Незалежно від того, ловите ви рибу, чи подорожуєте по морю, чи займаєтеся каное, каякингом, вітрильним спортом, чи плаваєте на байдарка - Quatix 6 має у своєму розпорядженні всі необхідні функції для морських розваг. І пропонує багато інших універсальних опцій ".

Quatix 6

Серед нових функцій Quatix 6 і Quatix 6 Titanium можна відзначити такі: датчик насичення крові киснем (Pulse Ox), безконтактні платежі Garmin Pay, моніторинг бадьорості - Body Batterу, а також сумісність з музичними програмами (Spotify®, Deezer, Amazon Music). Серія Quatix 6 має в розпорядженні вбудоване сховище музики для до 2000 музичних треків (32 ГБ), тому користувачі можуть синхронізувати з годинником списки відтворення з кількох найпопулярніших музичних сервісів для прослуховування без використання телефону.

Можливості батареї

Quatix 6 і Quatix 6 Titanium батарея

Quatix 6 може працювати до 14 днів в режимі смарт-гдоинника, 24 години в режимі GPS і до 60 годин в режимі економії заряду UltraTrac. Завдяки новому налаштовуваному Power Manager користувачі також можуть бачити і контролювати, як різні налаштування і датчики впливають на термін служби батареї, і навіть налаштовувати режими економії заряду батареї.

Дизайн

Quatix 6 і Quatix 6 Titanium дизайн

Обидві моделі - Quatix 6 і Quatix 6 Titanium - характеризуються надміцним корпусом і склом. Модель Quatix 6 - із захисного скла Gorilla Glass 3, матеріал кільця навколо екрану - нержавіюча сталь. Quatix 6 Titanium - із сапфірового скла з титановим безелем. Quatix 6 оснащений великим постійно включеним кольоровим дисплеєм з діаметром 33,02 мм (1,3 дюйма) зі світлодіодним підсвічуванням, тому дані легко видно при будь-якому освітленні.

Основні характеристики Quatix 6 / Quatix 6 Titanium
Матеріал корпусу - Армований волокном полімер з металевою задньою кришкою
Матеріал безеля - Нержавіюча сталь / титан
Скло - Corning Gorilla Glass DX / сапфірове скло
Ремінець - Силікон / титан
Розміри - 47 х 47 х 14,7 мм
Вага - 83/72 грами
Екран - Кольоровий трансфлективний , 1,3 дюйми
Роздільна здатність екрану - 260 * 260 пікселів
Вбудована пам'ять - 32 ГБ
Час автономної роботи - до 14 днів в режимі розумного годинника / до 36 годин GPS і музика / 48 днів у режимі годинника з функцією економії заряду батареї
Водонепроникність - до 100 метрів (10 АТМ)
Зв'язок - Bluetooth, ANT +, Wi-Fi
Сумісність - iPhone, Android
Датчики і модулі - GPS, NFC, Оптичний датчик пульсу, Датчик кисню, Гіроскоп, Барометричний альтиметр, 3-осьовий компас
Ціна - 700/1000 доларів

Ціна
Стандартну версію Garmin Quatix 6 оцінили в 700 доларів США, варіант Quatix 6 Titanium коштує 1000 доларів. Годинники невдовзі будуть доступні для попереднього замовлення на сайті 4garmin.com.

Джерело: garmin.com