Рыболовы Garmin завоевали первые места на турнире Bassmaster Classic 2020

Найкращі три професіонала похвалили Panoptix LiveScope за їхній успіх на найвідомішому в світі риболовецькому турнірі

(NASDAQ: GRMN), провідний світовий виробник морської електроніки, сьогодні оголосив про вибір електроніки чемпіонами, оскільки рибалки, оснащені пристроями Garmin, завоювали всі три перші місця в турнірі Academy Sports + Outdoors Bassmaster Classic 2020 року, проведеному Хуком на озері Гантерсвілл 6-8 березня.

Професіонал Garmin'а Хенк Черрі-молодший переміг на 50-му щорічному конкурсі Bassmaster Classic, набравши за три дні 65 фунтів 5 унцій. Тодд Аутен, який посів друге місце, фінішував з 58-10, а за ним - Стетсон Блейлока з результатом 58-1. Всі три кращі рибалки цієї події ловили рибу з човнів, ексклюзивно оснащених картплотерами Garmin ECHOMAP Ultra і скануючим в реальному часі сонаром Panoptix LiveScope, а Черрі і Аутен також використовували тролінговий мотор Garmin Force. Крім того, озеро Гантерсвілл є одним з більш ніж 145 озер LakeVü g3 Ultra, обстежених в США компанією Garmin, яка пропонує рибалкам безпрецедентний рівень деталізації з контурами до 1 фута, а також рельєфне затінення з високою роздільною здатністю для чіткішого профілю дна озера.

«Завдяки Garmin ECHOMAP Ultras з Panoptix спереду я бачив дійсно чудове зображення, на якому відмінно було видно виїмки і плями на шляху. За допомогою LiveScope я прекрасно стежив за зграями риб і розумів, коли риба може клюнути», - сказав Черрі. «Кілька головних риб я зловив, бачачи в реальному часі, як вони йдуть на приманку. Без Garmin LiveScope я б точно таке пропустив. Це була важлива частина моєї перемоги».

Для Аутена це була комбінація LiveScope, тролінгового двигуна Force і нового картографування g3, що допомогло йому отримати друге місце. «Garmin Panoptix LiveScope допоміг мені побачити в реальному часі, як риба пересувається в підводних заростях. Спочатку я знайшов рибу, а далі покладався на тролінг-мотор Force з його функцією блокування якоря, щоб залишатися на місці і зловити більше риби», - сказав він. «А нова карта пам'яті LakeVü g3 Ultra з даними Navionics допомогла мені знайти деякі ключові місця, що і привело мене до успіху».

На етапі фінального зважування Блейлок також прокоментував щодо LiveScope: «Одним з ключів до мого успіху на цьому тижні стало використання Garmin LiveScope. Крутою особливістю у використанні LiveScope для мене було те, що я зміг бачити межі підводних заростей і не тільки - ще й побачити приманку і рибу, яка тусувалася в цих заростях. Я скажу вам так: якщо у вас немає такого пристрою - ви залишитеся позаду".

«Ми неймовірно пишаємося усіма рибалками Garmin, які брали участь в змаганнях Bassmaster Classic в цьому році, і щиро вітаємо Хенка, Тодда і Стетсона з тим, що вони увійшли в трійку кращих на найбільшому змаганні з риболовлі», - сказав Ден Бартел, віце-президент Garmin з глобальних споживчих продажів. «Для мене велика честь бути частиною їх успіху, і дуже приємно бачити, яке значення має використання продуктів Garmin, зокрема LiveScope, для наших рибалок на таких гучних подіях, як Classic. Ми впевнені, що в цьому сезоні і за його межами команда Garmin отримає набагато більше відмінних результатів».

Щоб бути конкурентоспроможними в цьому році на Bassmaster Classic, чемпіонаті світу з рибної ловлі, рибалки Garmin покладалися на сенсорні картплотери ECHOMAP Ultra з сенсорним екраном і вбудованою підтримкою кришталево чистого сканера Ultra High-Definition, а також відзначений нагородами Panoptix LiveScope, який в режимі реального часу надає зображення, отримані за допомогою сонара, зі структурою, приманкою і рибою, плаваючою під човном і навколо неї. У серію ECHOMAP Ultra завантажені новітні і найбільш деталізовані карти LakeVü g3 від Garmin, які поєднують в собі найкраще з контенту Garmin і Navionics, забезпечуючи безпрецедентне охоплення, деталізацію і зручність для користувачів.

Первые места на турнире Bassmaster Classic 2020

Відвідайте веб-сайт garmin.com/marine для отримання додаткової інформації про Garmin і його відзначену нагородами морську електроніку, а також для отримання додаткової інформації про всю професійну морську команду Garmin 2020.

Нещодавно Garmin був названий «Виробником року» вже п'ятий рік поспіль Національною Асоціацією Морської Електроніки (NMEA), що є визнанням від найавторитетнішої компанії морської електроніки за підтримку продуктів у цій області. Портфоліо Garmin містить деякі з найскладніших в галузі картплотерів і багатофункціональних дисплеїв з сенсорним екраном, технологію сонара, радари високої чіткості, автопілоти, картографування з високою роздільною здатністю, вітрильну апаратуру, аудіо, розважальні та інші продукти і послуги, які відомі своїми інноваціями, надійністю і простотою у використанні. Інші морські бренди Garmin - це NavionicsFusion і EmpirBus.

Протягом більше 30 років компанія Garmin є піонером в розробці GPS-навігаторів, бездротових пристроїв і додатків, призначених для людей, які ведуть активний спосіб життя. Garmin обслуговує п'ять основних бізнес-сфер, включаючи автомобільну, авіаційну, фітнес, морську і відпочинок на природі. Для отримання додаткової інформації відвідайте віртуальний прес-центр Garmin за адресою garmin.com/newsroom, зв'яжіться з відділом по зв'язках із засобами масової інформації по телефону 913-397-8200 або підписуйтесь на Garmin тут: facebook.com/garmintwitter.com/garminnews або youtube.com/garmin.