На щорічній виставці споживчої електроніки CES 2020 мультиспортивний смарт-годинник Fenix 6X Pro Solar від компанії Garmin став лауреатом конкурсу Innovation Awards в категорії «Портативні пристрої». Про це «Коду Дурова» повідомили в прес-службі компанії.

мультиспортивний смарт-годинник Garmin Fenix 6X Pro Solar

Пристрій, будучи вдосконаленою преміум-версією в серії Fēnix 6, відзначився унікальною функцією заряджання від сонячної батареї. У Garmin заявили, що Fenix 6X Pro Solar в титановому корпусі діаметром 51 мм і товщиною 14,9 мм став революційною моделлю в актуальній лінійці. Годинник підходить професійним спортсменам, любителям фітнесу, і навіть різного роду екстремалам-мандрівникам.

За рахунок наявності функції заряджання від сонячної батареї Fenix 6X Pro Solar можна максимально використовувати тривалий час незалежно від погодних умов і навколишнього середовища. Технологія Power Glass дозволяє склу, що вкриває 1,4-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 280 x 280 пікселів, використовувати енергію Сонця для збільшення автономності.

мультиспортивний смарт-годинник Fenix 6X Pro Solar

Годинник пропрацює до 21 дня в режимі смарт-годинника, не враховуючи трьох додаткових днів при живленні від сонячної енергії (за умов ідеального освітлення). У Fenix ​​6X Pro Solar присутня технологія Power Manager, яка дозволяє побачити, як певні датчики і налаштування смарт-годинника впливають на розряджання батареї. Інформація, що оновлюється, допомагає сміливо відключати відповідні налаштування для подовження автономності.

Також смарт-годинник Garmin має попередньо завантажені топографічні карти, понад 20 тисяч лижних карт, а також 41 тисячу карт для гольфу. Разом з функцією PacePro модель Fenix ​​6X Pro Solar здатна адаптуватися до змін висоти на горбистій місцевості, підтримуючи ритм бігу.

смарт-годинник Fenix 6X Pro Solar

Крім цього, годинник дає змогу вимірювати пульс і рівень кисню в крові, а також витримує тиск водяного стовпа 10 АТМ.

На смарт-годинник також можна завантажити близько 32 ГБ музики або до 2 тисяч треків. Fenix 6X Pro Solar дозволяє завантажувати списки відтворення прямо зі стрімінгових сервісів Spotify, Amazon Prime Music, iHeartRadio, або Deezer.

годинник Fenix 6X Pro Solar

Fenix 6X Pro Solar

Джерело статті - kod.ru