смартгодинник garmin venu 3 вміє визначати, коли користувач дрімає

Компанія Garmin випустила нові смартгодинники Venu 3 та Venu 3S, зосередившись на розширених функціях відстеження сну та персоналізації. Особливістю моделей є проактивне тренування сну та виявлення дрімоти, що є унікальною функцією, оскільки більшість смартгодинників від конкурентів, таких як Apple, Samsung та Google, відстежують сон лише вночі. Серія Venu 3 дозволяє користувачам також стежити за денним сном.

Новий смартгодинник Garmin Venu 3 вміє визначати, коли користувач дрімає

Тренер сну в серії Venu 3 враховує різні фактори, такі як щоденний рівень активності, історія сну та варіабельність серцевого ритму (HRV), новий показник для серії Venu. На основі цих факторів тренер сну пропонує рекомендації щодо кількості сну, необхідної для оптимальної працездатності наступного дня. Годинник також оснащений інструментом «Батарея тіла», який кількісно оцінює рівень енергії за шкалою від 1 до 100, враховуючи виявлені пристроєм періоди сну.

Смартгодинник від Garmin - Venu 3 - вміє визначати, коли користувач дрімає

Venu 3 також має режим для людей в інвалідних візках, який відстежує поштовхи замість кроків і пропонує попередньо завантажені спеціальні тренування. Він також надає інформацію про вплив тренування та необхідний час для відновлення. Нова функція «рівень сприйнятого навантаження» дозволяє користувачам дізнаватися, наскільки складним було тренування, додаючи суб’єктивний вимір до фітнес-трекінгу. Годинник також має функцію «створення інтервалів» для бігунів та велосипедистів, які можуть створювати інтервальні тренування безпосередньо на екрані.

Смартгодинник Garmin Venu 3 вміє визначати, коли ви дрімаєте

Venu 3 та 3S відрізняються розміром корпусу та діагоналлю сенсорного AMOLED-екрана. Venu 3 має розмір 45 мм та 1,4-дюймовий дисплей з роздільністю 454×454 пікселів. У Venu 3S використовується компактніший 41 мм корпус та менший 1,2-дюймовий екран з роздільною здатністю 390×390 пікселів.

Обидві моделі мають 8 ГБ вбудованої пам’яті, підтримують встановлення сторонніх додатків та циферблатів з магазину Garmin Connect IQ, відтворення музики з власного сховища або зі Spotify, а також безконтактні платежі Garmin Pay.

Ціна Venu 3 починається від $449,99 і він може похвалитися тривалістю автономної роботи до 14 днів (5 днів із завжди увімкненим екраном). Він має легкий безель із нержавіючої сталі та пропонує силіконові ремінці білого або чорного кольору завширшки 22 мм. Venu 3S попри менші розміри стартує з тієї самої ціни, годинник обіцяє автономність до 10 днів (5 днів із завжди увімкненим екраном), має такий самий дизайн з більшою кількістю кольорів із силіконовими ремінцями завширшки 18 мм.

Джерело - mezha.media