Випущено версії популярних моделей спортивних GPS-годинників GARMIN Instinct, fēnix і tactix з інноваційною технологією зарядки від сонячної енергії.

fenix 6 solar

Компанія GARMIN успішно впроваджує технологію Solar з метою збільшення автономного живлення своїх розумних годинників. На базі смарт-годинника fēnix 6X Pro Solar створена серія моделей fēnix 6 - Solar, що використовують енергію Сонця, а також тактичний годинник tactix Delta - Solar і захищений годинник Instinct Solar.

Приділяйте ще більше часу улюбленим спортивним заняттям на свіжому повітрі і освоюйте нові види спорту з передовими новинками GARMIN Solar, не переймаючись частотою зарядки батареї вашого розумного годинника!

Серія Instinct Solar

З моменту свого випуску в 2018 році захищений GPS-годинник Instinct проявив себе як надійний інструмент для роботи в найважчих умовах. Новинка Instinct Solar - це додаткові можливості до попередньої версії та новий яскравий дизайн. Вони забезпечать ще більший період роботи батареї, а також ви зможете скористатися новими профілями занять - серфінг, гірський велосипед і скелелазіння*.

Вбудований пульсоксиметр** в годиннику Instinct Solar визначить рівень насичення крові киснем, а функція Body Battery допоможе оптимізувати енергетичні ресурси організму. Передбачено випуск двох варіантів годинників Instinct: Instinct Solar - Surf і Instinct Solar - Tactical.

При використанні режиму «Експедиція», в умовах достатнього перебування під сонячними променями, годинник Instinct Solar може працювати без підзарядки до двох місяців! У режимі смарт-годинника в закритому приміщенні ця модель забезпечує до 24 днів роботи, а при перебуванні на вулиці в сонячну погоду - більше 50 днів. За допомогою функції економії енергії Power Manager користувачі годинників Instinct Solar можуть на ходу вносити зміни в налаштування, що впливають на період роботи батареї.

смарт-часы Garmin Solar

Модель Instinct Solar - Surf з водонепроникністю до 100 метрів містить інформацію про припливи і окреме вбудоване заняття «Серфінг», щоб ви довше насолоджувалися активним відпочинком на воді. Модель Instinct Solar - Tactical містить спеціальні тактичні функції, наприклад, сумісність з приладами нічного бачення і режим прихованості, в якому дані про позицію і треки не зберігаються в пам'яті пристрою, а лише відображаються на екрані.

Серія fēnix 6 - Solar

Моделі fēnix 6S Pro Solar і fēnix 6 Pro Solar доповнили колекцію мультиспортивних смарт-годинників GARMIN fēnix з технологією GPS. Новинки серії fēnix Solar мають спеціальне скло GARMIN Power Glass для зарядки від сонячної енергії і налаштовуваний режим керування живленням Power Manager.

Пристрій fēnix 6 Pro Solar здатний працювати без підзарядки в режимі смарт-годинника до 14 днів в закритих приміщеннях і до 16 днів при достатньому перебуванні на сонці. Зменшена версія fēnix 6S Pro Solar забезпечує до 9 днів роботи в режимі смарт-годинника в закритих приміщеннях і до 10,5 днів при перебуванні під сонячними променями. Крім багатих можливостей всіх fēnix 6, версії Solar забезпечені новими профілями занять, такими як серфінг, гірський велосипед і скелелазіння в закритих приміщеннях.

• Серфінг: Завдяки профілю «Серфінг», який також присутній в моделі Instinct Solar - Surf, любителі серфінгу зможуть відстежувати загальну тривалість заняття, кількість хвиль, максимальну швидкість і найдовшу хвилю. При використанні камери Surfline користувачі годинників fēnix або Instinct з вбудованим заняттям «Серфінг» зможуть завантажувати відеозапис свого тренування в обліковий запис Surfline і переглядати його за допомогою опції Surfline Sessions.

• Гірський велосипед: Новий профіль "Grit and Flow" дозволить користувачам відстежувати цифрові показники, які можна покращувати з кожним новим тренуванням. У вашому розпорядженні буде детальна інформація про кожну велосипедну поїздку, а також спеціальні показники "Grit" (рівень складності траси) і "Flow" (плавність спуску).

• Скелелазіння в закритих приміщеннях: Ви зможете відслідковувати за допомогою годинника такі дані, як кількість пройдених маршрутів, тривалість заняття, вертикальні підйоми, рівень складності кожної траси та інші.

Garmin Solar

Годинники лінійки fēnix 6 - Solar постачаються з попередньо завантаженими туристичними картами TopoActive Europe, картами 2000 гірськолижних курортів і більше ніж 41000 полів для гольфу по всьому світу, мають функцію безконтактних платежів Garmin Pay і пам'ять для зберігання в годиннику до 2000 музичних треків. Завдяки вбудованому пульсоксиметру ці пристрої допоможуть вести спостереження за здоров'ям, а також оцінювати рівень стресу, визначати періоди легкого, глибокого і швидкого сну і нададуть персональні рекомендації.

tactix Delta – Solar

Модель tactix Delta - Solar представляє вже четверте покоління годинників серії tactix, розробленої на базі платформи fēnix. Цей прилад, що створений відповідно до військових стандартів MIL-STD-810, використовує сонячну енергію для збільшення періоду роботи батареї і функцію керування живленням. Годинник забезпечує до 21 дня роботи в закритих приміщеннях і до 24 днів при достатньому перебуванні на сонці.

Серед тактичних функцій моделі tactix Delta - Solar є прихований режим, в якому відключається обмін даними розташування і бездротовий зв'язок, а також аварійний вимикач, що видаляє всі дані користувача. Це надійний і міцний прилад з постійно увімкненим дисплеєм діаметром 1,4", що закритий сапфіровим склом. Сталеве кільце навколо циферблату захищено від появи подряпин чорним DLC-покриттям, а сталева задня кришка чорного кольору - PVD-покриттям. Чорний нейлоновий ремінець з системою QuickFit виконаний у військовому стилі, з посиленою прошивкою і чорними металевими елементами. Крім спеціалізованих тактичних функцій, модель tactix Delta - Solar з вбудованою картографією, музикою, розширеним функціоналом для тренувань і деякими інтелектуальними функціями з лінійки fēnix 6, може використовуватися як в польових умовах, так і в повсякденному житті.

«Мультиспортивні годинники GARMIN з технологією GPS призначені для любителів спорту і пригод. Завдяки зарядці від сонячної енергії нові моделі Instinct, fēnix 6 / 6S і tactix Delta забезпечують збільшений період роботи батареї, щоб користувачі могли займатися улюбленою справою до заходу Сонця і навіть довше», - коментує Ден Бартел (Dan Bartel), віце-президент компанії GARMIN з міжнародних продажів. - «На додаток до можливості зарядки від Сонця нові прилади пропонують оновлені і унікальні функції - від нових камуфляжних забарвлень до можливості занять серфінгом. Кожен користувач нових моделей знайде в них щось корисне для себе».

Solar

Повна лінійка годинників GARMIN з підзарядкою від Сонця, крім перерахованих вище нових моделей, також містить моделі fēnix 6X - Pro Solar і quatix 6X Solar.

* Період роботи батареї вказано при використанні пристрою 3 години на день на відкритому повітрі при освітленості 50,000 люкс.
** Цей пристрій не є медичним обладнанням; він не призначений для використання з метою діагностики або моніторингу захворювань.

Джерело - garmin.ru