Що вміє новий пульсометр Garmin HRM-Pro?

Garmin HRM-Pro - компактний і легкий монітор серцевого ритму з подвійною передачею даних - не просто вимірює пульс. Цей новий аксесуар допомагає відслідковувати ефективність ваших тренувань, оцінювати спортивні показники і працювати над підвищенням рівня вашої підготовки.

За допомогою технологій ANT+ і Bluetooth нагрудний пульсометр Garmin HRM-Pro дозволяє пересилати точні показники частоти пульсу як на пристрої Garmin, так і на сумісне спортивне обладнання та тренувальні програми сторонніх розробників, наприклад, Zwift.

Новий пульсометр Garmin HRM-Pro

Біг

Зручний аксесуар допоможе поліпшити вашу бігову підготовку за допомогою аналізу даних бігової динаміки. Під час занять пристрій записує вертикальні коливання, час контакту з землею, довжину кроку і інші показники.

Плавання

Коли ви занурюєтеся в воду, HRM-Pro зберігає показники частоти пульсу, а потім автоматично передає ці дані на пристрій після завершення запливу.

Командні ігри

Під час командних ігор пульсометр записує кількість ваших кроків, витрачені калорії і хвилини інтенсивних занять, а потім виконує синхронізацію з годинником Garmin.

пульсометр Garmin HRM-Pro

Один з найбільш зручних нагрудних пульсометрів - Garmin HRM-Pro - важить всього 59 гр., а шириною вписується в розмір м'якої і зручної стрічки, за допомогою якої фіксується на тілі. Пульсометр не відчіпляється, але легко витримує регулярне ручне прання стрічки в мильному розчині. Заряду батареї HRM-Pro вистачає до одного року.

Garmin HRM-Pro

Нагрудний пульсометр Garmin HRM-Pro стане хорошим подарунком всім, хто бігає, плаває, крутить педалі або займається в спортзалі. Новинка підійде спортсменам будь-якого рівня підготовки і любителям активного відпочинку.

Джерело - skisport.ru