Triple Aught Design анонсувала лімітовану версію годинника Garmin Fenix 6 Pro Solar

Цього тижня каліфорнійський бренд Triple Aught Design (TAD Gear), добре відомий своїм різноманітним повсякденним і польовим спорядженням з тактичним ухилом, готує кілька аксесуарів в ексклюзивному і лімітованому виконанні. Серед новинок також заявлено лімітований наручний годинник в двох варіантах виконання на базі моделі Garmin Fenix ​​6 Pro Solar. Функціонально представлений годинник буде повністю повторювати базову модель, різниця лише в кольорі корпусу і в оформленні швидкозмінних ремінців.

Triple Aught Design анонсує лімітовану версію годинника Garmin Fenix 6 Pro Solar

Годинники TAD x Garmin Fenix ​​6 Pro Solar будуть комплектуватися відразу двома швидкозмінними ремінцями. Ремінці виготовлені з м'якого силікону і сталевої фурнітури, в однотонному забарвленні Black і Coyote Tan, передбачають зовнішню декоративну «топографічну» текстуру в стилі TAD Gear. При бажанні нові ремінці, які сумісні з багатьма моделями (Fenix 6Fenix 5InstinctForerunner 935/945, Approach S60, Quatix 5/6MARQ і т. д.) можна буде придбати окремо. Будуть доступні варіанти шириною 20, 22 і 26 мм.

Triple Aught Design анонсувала лімітований варіант годинника Garmin Fenix 6 Pro Solar

Вільний продаж лімітованої моделі годинників TAD x Garmin Fenix ​​6 Pro Solar і ремінців QuickFit TAD Edition Straps повинен стартувати вже цього тижня. Майбутня вартість новинок поки не розголошується. При цьому, на сьогоднішній день, базова версія Garmin Fenix ​​6 Pro Solar оцінюється в 999 доларів, ціна на ремінці стартує з позначки в 49 доларів США.

Triple Aught Design анонсує лімітований варіант годинника Garmin Fenix 6 Pro Solar

Triple Aught Design анонсувала лімітовану версію смарт-годинника Garmin Fenix 6 Pro Solar

Джерело - gearshout.net