Garmin Index S2

Ми давно підозрювали, що Garmin працює над наступником своїх ваг. Це підтвердилося сьогодні завдяки новій заяві FCC.

Попередня версія ваг деякий час потерпала від проблем з підключенням, які згодом були вирішені. Інше дратування полягало в тому, що Garmin Connect запам'ятовував тільки одне щоденне зважування - найостанніше.

Тож якщо ви зважились кілька разів одного дня - попередній результат буде замінений новим. Зайве говорити, що це було не ідеально. Це створювало особливі проблеми для спортсменів, які хочуть отримувати не тільки одну ранкову або вечірню базову статистику, а також використовують шкалу для оцінки потреб в гідратації після тренування протягом дня. На щастя, оновлення прошивки з квітня 2020 року нарешті вирішило цю проблему і тепер всі зважування реєструються.

Але вихід нових ваг Index Scale S2 цілком очікуваний, адже першу версію було випущено в далекому 2015 році. Тоді ще не було особливої ​​конкуренції на цьому ринку, а зараз вона дуже насичена і вже випущено багато конкурентів вагам від Garmin.

Дані FCC

Першим натяком на те, що ми невдовзі очікуємо нову модель ваг від Garmin, був витік програмного забезпечення в минулому році. У програмному коді було зазначено безліч нових пристроїв Garmin, включно з Forerunner 955, Forerunner 955 LTE, Fenix ​​6 Sport і іншими.

Сьогодні дані FCC підтвердили це. Інформація на етикетці вказує, що нові ваги будуть називатися Garmin Index S2.

На додаток до ваги, попередня модель ваг вимірює індекс маси тіла (ІМТ), м'язову масу, кісткову масу, відсотковий вміст жирових відкладень і відсотковий вміст води. Буде цікаво подивитися, що додадуть ще в новій версії ваг. Єдине, що можна зрозуміти з документів FCC - це те, що вони будуть працювати від 4 батарейок ААА.

Більше надійності і точності - це завжди приємно. Як і нові показники, можливо, навіть деякі екзотичні для розумних ваг, такі як частота серцевих скорочень і артеріальний тиск.

Також ми очікуємо оновлення дизайну. На даний момент ваги Garmin Index має яскравий дисплей з дуже великими цифрами на чорному тлі, що дозволяє легко їх бачити. Будемо сподіватися, що Гармін дотримається цього.

Джерело - gadgetsandwearables.comGarmin Index S2