Надійшли повідомлення, що компанія Garmin готується до випуску нового пристрою під назвою Instinct 2X Solar. Це буде частина нової серії Instinct 2X і, як очікується, ця модель буде більшою за існуючу Instinct 2. Отримані прес-зображення показують, що Instinct 2X Solar має діаметр корпусу 57 мм.

як багатодіапазонна GNSS працює в міському середовищі

Однією з найбільш помітних відмінностей конструкції Instinct 2X відносно Instinct 2 є товстіший безель. Видимі гвинти Instinct 2X надають йому більш міцного та промислового вигляду. В годиннику зберігаються п’ять кнопок керування.

Instinct 2X Solar матиме дисплей MiP, який відомий своєю енергоефективністю та забезпечує чудову тривалість автономної роботи. Тобто, це не буде AMOLED-дисплей, як у деяких недавніх новинок Garmin, наприклад Forerunner, і деякі користувачі можуть сприйняти це як недолік, але використання дисплея MiP додасть кращої автономності.

Garmin готується до випуску нового пристрою під назвою Instinct 2X Solar

Однією з найцікавіших особливостей Instinct 2X Solar є маленький сонячний елемент, який може підтримувати заряд годинника під час тривалого використання поза приміщенням. Очікується, що ця функція забезпечить практично нескінченний час роботи, що робить Instinct 2X Solar ідеальним вибором для тих, хто проводить багато часу на вулиці.

Instinct 2X Solar також матиме корпус із водонепроникністю, котра дозволить занурення на глибину до 100 метрів, що зробить його придатним для плавання, дайвінгу та інших видів діяльності на воді. Крім того, годинник буде оснащений вбудованим світлодіодним ліхтариком з регульованим кольором і яскравістю. Це зручна функція, яку, безсумнівно, оцінять любителі активного відпочинку, які можуть опинитися в умовах слабкого освітлення.

Garmin готується до випуску нового смарт-годинника Instinct 2X Solar

На цьому етапі немає інформації про ціни та доступність Instinct 2X Solar.

Джерело – gizmochina.com