Його можна носити на руці постійно

Компанія Garmin оголосила про випуск наручного електронного пристрою Descent Mk2S. За словами виробника, це найменший комп'ютер для дайвінгу, оформлений як годинник.

Компактність і привабливий зовнішній вигляд роблять пристрій Descent Mk2S придатним для постійного носіння. До переваг пристрою виробник відносить «максимальну функціональність». Дійсно, крім функцій, пов'язаних із зануреннями, «годинник» дозволяє стежити за фізичною активністю, використовуючи вбудовані профілі для популярних спортивних занять, оцінювати якість сну, стежити за менструальним циклом і перебігом вагітності. Інформація виводиться на дисплей розміром 1,2 дюйма з сапфіровим захистом. Калібр корпусу - 43 мм. Годинник розрахований на змінні ремінці QuickFit, доступні в різноманітних варіантах, в тому числі шкіряний.

Garmin Descent Mk2S - найменший комп'ютер для дайвінгу, оформлений у вигляді годинника

Що стосується основного завдання, Descent Mk2S підтримує кілька режимів занурень, що розрізняються використовуваними газовими сумішами і обладнанням. Прилад відмічає точки початку і завершення занурення завдяки підтримці кількох супутникових систем навігації GNSS і містить підводний 3-осьовий компас. Дайвер може переглядати на екрані пристрою глибину, час занурення, температуру, NDL / TTS, швидкість спливання / занурення, газову суміш, PO2, навантаження N2, інформацію про декомпресійні зупинки / зупинки безпеки, час доби і багато іншого. Можна швидко налаштувати режими занурення, вибираючи додаткові екрани з потрібними полями даних.

Garmin Descent Mk2S - найменший комп'ютер для дайвінгу, оформлений як годинник

Годинник дозволяє зберігати і переглядати інформацію про 200 занурень. Також ці дані можна побачити в застосунку Garmin Dive, який автоматично пропонує детальний аналіз кожного занурення. Використовуючи інструмент Explore, дайвери можуть планувати майбутні поїздки. Додаток також дозволяє переглядати обладнання, яке було використано для кожного занурення.

При сполученні з сумісним смартфоном можна отримувати сповіщення про дзвінки, текстові повідомлення і нагадування календаря, а також використовувати систему безконтактних платежів Garmin Pay. Батарея Descent Mk2S забезпечує до семи днів автономної роботи в режимі розумного годинника і до 30 годин в режимі дайвінгу.

Модель пропонується в трьох колірних варіантах за ціною біля 1100 євро.

Джерело - ixbt.com