Garmin Forerunner 745

Він з'явився! Сьогодні! Нарешті!

Чого очікувати

Це найновіший годинник середнього класу для тріатлону від Garmin. "Середній клас" для Garmin означає "більше триатлонних функцій, ніж в більшості конкурентів", але менше, а ніж в 945. Але я не збираюся перераховувати їх усіх, оскільки "очевидні" там будуть.

Оскільки Forerunner 735XT доволі таки застарілий, то цей новий Forerunner 745 є швидше скороченою версією FR945 з останньою версією CIQ 3.X, ніж модернізованим 735XT. В новому 745 ми, ймовірно, також отримаєм нещодавно представлену функцію ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДЕННИХ ТРЕНУВАНЬ, яка буде дуже класною для триатлетів. Звичайно, всі технічні рецензенти скажуть, наскільки це чудово для 3-5 годин тренувань на тиждень, але чи буде вона збільшувати обсяги тренувань хоча би вдвічі?

Ось перелік:

- Режими триатлону, які належним чином охоплюють мультиспорт і циклічне тренування.
- Багато фізіологічних та медичних показників, таких як: навантаження та статус тренувань, VO2max, частота дихання, відстеження сну (можливо, скорочена версія), прогноз перегонів, Body Battery, порадник з відновлення та показник продуктивності (стан продуктивності?).
- Пропозиції щоденних тренувань - це нові адаптивні тренувальні заняття, представлені в Edge 1030 Plus.
- Garmin Coach - безкоштовні тренувальні плани Garmin. Я не впевнений, чи вийдуть вони за межі бігу, щоб охопити триатлонні плани (з обмеженням у використанні, якщо ні).
- Синхронізація плану тренувань від сторонніх розробників, таких як TP, TR (Чудово... додайте більше партнерів, містере Garmin).
- Можливість потокової Wi-Fi-передачі музики для оновлення вбудованого запасу музики з 500 треків.
- ClimbPro (придбайте велосипедний комп’ютер, формат годинника замалий!).
- STRAVA Live Segments (з підпискою)
- Garmin Pay (обмежена кількість банків)
- Найновіші GPS-датчики Elevate та Sony (ті ж старі характеристики. Добре, але ...)
- Акумулятор: режим смарт-годинника - до 7 днів; режим GPS з музикою - до 6 годин; режим GPS без музики - до 16 годин; режим UltraTrac - до 21 години.
- 47 грамів проти 50 грамів 945-го.
- LiveTrack та виявлення інцидентів.
- Немає карт, але ви отримаєте базову навігацію по точках (де START також може бути точкою).
- Тим не менше, специфікації кажуть, що він має популярні маршрути Trendline... хммм...

Forerunner 745

Технічні характеристики

Ось що варто відзначити в технічних характеристиках:
- Карти / Компас - Нема.
- Ремінці - 22 мм (такі ж, як 945)
- Екран - Мінеральне скло

Те, що потрібно

Це просто буде єдиний годинник для тріатлону, який вам знадобиться. Ймовірно, можуть виникнути проблеми з акумулятором на відстанях Ironman та Ultra, коли ви заплануєте використовувати всі функції, що активно поглинають заряд акумулятора, але все-таки вони всі будуть крутими для триатлону.
Якщо ще трохи подумати про те, що не подобається - наштовхуюся на думку про...

Ціна

Це годинник середнього класу, але, можливо, його ціна видаватиметься вам надто високою. Схоже, Forerunner 745 досягне цінової позначки в £ 450 / $ 499 / € 499.

Доступність

Схоже на те, що він матиме хорошу доступність з самого початку. Можливо, за винятком Amazon. Тож Wiggle та REI повинні бути крутими при запуску продажів.

Новий Garmin Forerunner 745

Джерело - the5krunner.com