Це відносно недорогий годинник з підтримкою GPS

Компанія Garmin представила новий біговий розумний годинник Forerunner 55. Це відносно недорога модель з підтримкою GPS, орієнтована на новачків.

Garmin представляє біговий годинник Forerunner 55 для новачків

Годинники вимірюють частоту пульсу і використовують GPS-приймач для визначення відстані, швидкості і координат під час пробіжки. Однак, як відзначає виробник, простий у використанні годинник пропонує розширені функції для моніторингу та підвищення ефективності тренувань, а не просто вимірювання темпу і частоти пульсу. Новинка дає персоналізовані підказки і щоденні рекомендовані тренування, засновані на історії занять і на рівні фізичної підготовки користувача.

У годиннику також реалізовано функції спостереження за здоров'ям - «спортивний вік», цілодобове спостереження за диханням та інші. Для відстеження різних типів занять пропонуються встановлені профілі для бігу, велоспорту, бігу по стадіону, віртуального бігу, плавання в басейні, пілатесу, HIIT, дихальних вправ і так далі.

Forerunner 55 - відносно недорогий годинник з підтримкою GPS

Вбудована функція часу відновлення після кожного тренування видає рекомендовану тривалість відпочинку перед наступними інтенсивними заняттями. Для бігунів передбачений прогноз результату на змаганнях і розрахунковий час фінішу. Фірмова функція PacePro пропонує рекомендації по темпу на основі GPS для обраної дистанції в додатку Garmin Connect.

Тривалість автономної роботи досягає 2 тижнів в режимі розумного годинника і 20 годин в режимі GPS. Годинники доступні в чорному, білому і блакитному кольорах за ціною 200 доларів в США.

Джерело - ixbt.com.