Garmin представляє колекцію MARQ Carbon: сучасні смарт-годинники з унікального карбонового волокна

Ще міцніші та легші смарт-гоинники нової колекції - це вершина матеріалів преміум класу, розкішності та ефективності.

Garmin представляє колекцію MARQ Carbon із трьох розкішних новітніх смарт-годинників, котрі виготовлені зі 130-шарового матеріалу Fused Carbon Fiber. Це MARQ Athlete, MARQ Golfer і MARQ Commander, кожен з яких має чудовий сенсорний AMOLED-дисплей із куполоподібним сапфіровим склом. Завдяки можливостям, унікальним для кожного із годинників, автономності до 16 днів та експертно підібраним матеріалам кожен із них здатен протистояти будь-яким умовам та пригодам.

«Багатьох років назва MARQ асоціюється із високим дизайном і особливим стилем, тому ми радо продовжуємо цю традицію випуском колекції MARQ Carbon. Вона пропонує не тільки преміальний дизайн своїм розкішним корпусом із литого карбонового волокна, але також сполучає між собою набір автентичних можливостей, функціонал сучасного смарт-годинника і ще багато чого іншого в унікальному приладі, котрий стане у пригоді тим, хто має свої пристрасті». – сказав Ден Бартел, віце-президент Garmin із глобальних споживчих продажів.

модельний ряд Garmin MARQ Carbon

Вершина дизайну

Смарт-годинники з колекції MARQ Carbon підкреслюють складову вишуканого дизайну в Garmin, запроваджуючи в цю галузь особливий матеріал - плавлене карбонове волокно. У кожного із цих годинників 46-міліметровий корпус, а безель виготовлений із 130-и прошарків плавленого карбонового волокна, завдяки чому ці годинники найлегші у колекції MARQ. При виробництві корпусів годинників кожен прошарок карбону повертають під певним кутом для збільшення міцності первинного блоку. Потім блок піддається дії тепла і тиску для вирівнювання корпусу годинника. В результаті кількох годин обробки точними алмазними різальними інструментами отримують ідеальну поверхню з гарним спіральним візерунком, міцну та легкі одночасно.

У всій колекції MARQ Carbon використовуються ремінці преміум-класу, розкішні та зручні, виготовлені з перфорованої шкіри FKM, нейлону жакардового плетіння / силікону, ретельно розроблені з урахуванням потреб цільового користувача. Завдяки акумулятору, який дозволяє працювати автономно до 16 днів, кожен із цих смарт-годинників здатен бути працездатним у найскладніших ситуаціях. Заряджати кожен із приладів можна швидко й легко завдяки зрозумілому магнітному заряднику, котрий повністю заряджає впродовж години.

Отже, представники колекції MARQ Carbon:

MARQ Athlete – Carbon Edition

MARQ Athlete – Carbon Edition

Готовий до різноманітних портивних викликів MARQ Athlete Carbon Edition – це найбільш оптимальний годинник для спорту, містить найсучасніші показники тренувань, продуктивності, відновлення. Крім цілодобового відстеження активності він дає змогу відстежувати свої фізичні заняття за допомогою встановлених профілів для трейлового бігу, плавання, хайкінгу, веслування, скелелазіння та іншого, а також для кардіо і силових тренувань, з йоги та пілатесу, для яких є ще й анімація на екрані годинника. Розширені показники, серед яких зокрема оцінка витривалості та оцінка бігу на підйомі, допомагають спортсменам визначати витривалість загалом і здатність бігти в гору, а при визначенні оцінки тренувальної готовності враховуються якість сну, статус відновлення, тренувальне навантаження та інше, і це дає змогу визначити, чи підходить сьогоднішній день для інтенсивного тренування, чи краще рпопустити тренування. Також можна підготуватися до наступних великих перегонів завдяки преміум-функціям для тренувань - наприклад: PacePro, тренер Garmin, рекомендовані щоденні тренування, витривалість у режимі реального часу та віджет перегонів.

MARQ Golfer – Carbon Edition

MARQ Golfer – Carbon Edition

Щоб гравці у гольф могли готуватися до своїх найкращих раундів, на годиннику MARQ Golfer Carbon Edition встановлено карти понад 43 000 гольф-полів по всьому світу. Віртуальний кадді дає рекомендації щодо клубів на основі показників вітру, висоти, даних про розмах, а діаграма розподілу ударів швидко демонструє, які небезпеки можуть бути в грі, залежно від того, який клуб вибрано. Покращена функція визначення відстані PlaysLike дозволяє дізнатися, на яку відстань справді виконується кожен удар, при цьому відстань у ярдах коригується з урахуванням змін висоти та навколишніх умов. Сплануйте свій найкращий підхід та здійсніть цей удар із даними Green Contour. Завдяки активній підписці в додатку Garmin Golf можна бачити прямо зі свого годинника напрямок нахилу гріна на вибраних полях. А ще на картах гольф-полів тепер містяться різні біоми залежно від розташування поля і додаткові деталі - наприклад, дерева та стежки - щоб гравці мали чітке зображення кожної лунки.

MARQ Commander – Carbon Edition

MARQ Commander – Carbon Edition

Призначений для найрізноманітніших місій, MARQ Commander Carbon Edition містить спеціальні функції для тактичних операцій. Розроблений для використання вдень і вночі, MARQ Commander дозволяє перемикатися між денним та нічним режимами перегляду завдяки тому, що екран можна переглядати в приладі нічного бачення. Режим "невидимки" під час роботи годинника припиняє зберігати та передавати GPS-координати і вимикає бездротові з’єднання. Якщо виникає прооблема з безпекою - спеціальний перемикач видаляє з приладу всю користувацьку інформацію. Серед інших функцій - подвійний формат позиціювання (відображає на одному екрані одночасно два набори систем координат), режим Jumpmaster, встановлено профіль для тактичних активностей і проєктування маршрутних точок. Для повітряних операцій є розширені авіаційні функції, серед яких пряма навігація, котра дає змогу здійснювати навігацію прямо до певного місця, маршрутної точки чи аеропорту поблизу, а також погодні звіти від NEXRAD, METAR і TAF.

MARQ Carbon Edition: Функції преміумкласу для всіх

Функції преміумкласу для всіх

Куди би не привела наступна пригода - смарт-годинники з колекції MARQ Carbon містять чудову навігацію, функції для фітнесу і підключення, щоб збагатити досвід за будь-якого стилю життя. У кожному приладі колекції MARQ Carbon містяться такі функції:
Навігація. Багатодіапазонний GPS із технологією SatIQ, встановлені карти TopoActive + карти гірськолижних курортів, покрокова навігація, режими UltraTrac, Tracback, планувальник підйомів ClimbPro і карти Outdoor Maps+ (потрібна підписка).
Здоров’я та фітнес. Ранковий звіт, оцінка якості сну та розширений аналіз сну, відстеження рівня стресу весь день, датчик кисню у крові, порадник по джетлагу і відстеження енергії тіла Body Battery.
Підключення. Розумні сповіщення, безконтактна оплата Garmin Pay, виявлення і допомога під час інцидентів, LiveTrack, зберігання музики, магазин Connect IQ на смартгодиннику.

Розроблені для активного життя у відкритому просторі, продукти Garmin спричинили революцію в житті авантюристів, спортсменів, любителів долати бездоріжжя, воїнів шляху та любителів активного відпочинку зі всього світу. Компанія Garmin - віддана розробці продуктів, котрі покращують досвід, збагачують життя враженнями та допомагають забезпечити душевний спокій - вважає, що кожен день дає можливість для інновацій та шанс перемогти вчорашнє.

Джерело - garmin.com