Garmin Venu Sq з NFC, GPS і шістьма днями автономної роботи оцінили в $199

Garmin Venu Sq з NFC, GPS і шістьма днями автономної роботи оцінили в $199

Слідом за лінійкою годинників для любителів активного способу життя Performance Editions компанія Garmin представила ще одну нову модель - Venu Sq. Вона більше орієнтована на повсякденне використання в міських умовах. Гаджет оснащений NFC і підтримує фірмову платіжну систему Garmin Pay.

Garmin Venu Sq з NFC, GPS і шістьма днями автономної роботи

Garmin Venu Sq виконаний у водонепроникному металевому корпусі квадратної форми і оснащений 1,3-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 240х240 пікселів, що вкритий загартованим склом Gorilla Glass 3. Багато в чому ця модель схожа з дорожчим Garmin Venu, а серед основних відмінностей - відсутність барометра і гіроскопа, анімаційних тренувань і «живих» циферблатів.

Годинник оснащений модулем GPS, що дозволяє відстежувати маршрути тренувань. Крім того, вони вміють вимірювати пульс, кількість вдихів за хвилину, насичення крові киснем, рівень стресу і інші показники фізичної активності. Всі дані відображаються як на годиннику, так і в фірмовому мобільному додатку Garmin.

Garmin Venu Sq з NFC, GPS і шістьма днями роботи

Традиційно для розумних годинників Venu Sq має можливість переглядати вхідні повідомлення і дзвінки з можливістю відповіді або скидання. Користувачі Android можуть швидко відповідати на текстові повідомлення прямо з годинника. Крім того, модуль NFC і Garmin Pay дозволяють оплачувати покупки в країнах, де ця платіжна система підтримується. Існує також версія Venu Sq Music з вбудованим сховищем, щоб зберігати музику зі стрімінгових сервісів Spotify, Amazon Music і Deezer для офлайн-доступу.

Вбудований акумулятор розрахований на 6 днів автономної роботи в звичайному режимі і до 14 годин при використанні GPS. Venu Sq Music при відтворенні музики здатний пропрацювати до 6 годин.

Ціна звичайного Garmin Venu Sq становить $199, а версія Venu Sq Music коштує $249.

Джерело - engadget.com