Навігатор Garmin eTrex Solar з нескінченною автономністю

Garmin поповнює сімейство портативних навігаторів для любителів походів eTrex новою моделлю під назвою eTrex Solar, що вирізняється підтримкою сонячної зарядки. Це дозволяє не залежати від наявності джерел електрики та дає пристрою практично нескінченну автономність.

Як і «сонячні» смарт-годинники Garmin Instinct Solar та Instinct 2 Solar з підтримкою GPS, навігатор eTrex Solar може працювати необмежений час без підзарядки від мережі за умови сонячної погоди. Втім, навіть без сонячної зарядки пристрій здатний пропрацювати в автономному режимі до 1800 годин, тобто понад два місяці в режимі Expedition Mode.

eTrex Solar оснащений 2,2-дюймовим екраном з високою контрастністю, що дозволяє відстежувати маршрут та місцеперебування. Підтримка багатодіапазонної GNSS (Глобальна Навігаційна Супутникова Система) дозволить мандрівникові точніше визначати за допомогою eTrex Solar розташування навіть у місцях зі складним рельєфом, у густому лісі або біля скель, де неможливо забезпечити прямий зв’язок із супутником. Також пристрій має вбудований цифровий компас, який покаже точний напрямок руху в поході.

Любителі геокешингу зможуть отримувати автоматичні оновлення кешу, в тому числі описи, журнали та підказки, до збереженого профілю при підключенні eTrex Solar до смартфона. eTrex Solar має водонепроникність відповідно до стандарту IPX7 - тобто, пристрій може перебувати у воді на глибині до 1 метра протягом 30 хвилин без жодних збитків. Також, у навігатора міцний корпус, здатний витримати удари та падіння. Навігатор eTrex Solar вже можна придбати на сайті Garmin за ціною $249,99.

Джерело - portaltele.com.ua