Garmin Fenix 6

Компанія Garmin представила три нові пристрої: навігатор для автомотоспорту, камеру для квадроцикла і цифрову розетку.

Супутниковий навігатор Garmin Tread

Garmin Fenix 6

Пристрій призначений для використання на позашляховиках, квадроциклах та снігоходах. Постачається вже із завантаженими картами і має захист від вологи та пилу за стандартом IPX7. Для зручності використання навігатор отримав великий і яскравий дисплей діагоналлю 5,5 дюймів.

У навігатор завантажено карти більшості регіонів світу, а відсутні можна скачати безкоштовно через додаток Garmin Express. Пристрій дозволяє записувати трек поїздки, а також знаходити місця для кемпінгу навіть без приєднання до мережі.

Бездротова камера Garmin BC 40С

Garmin Fenix 6

Камера призначена для використання на позашляховиках або квадроциклах. До комплекту входить спеціальне кріплення. Передача зображення здійснюється з роздільною здатністю 720p на відстані до 13 м. Для живлення Garmin BC 40 використовуються дві батарейки АА, яких вистачає до трьох місяців роботи. Камера важить 59 г і має захист від вологи і пилу за стандартом IPX7.

Цифровий розподільний блок Garmin PowerSwitch

Garmin Fenix 6

Розподільний блок знадобиться для керування 12-вольтовими допоміжними пристроями, встановленими на квадроциклі. Він пропонує до шести виведень по 30 А на кожне. Встановлення пристрою не вимагає спеціальних вирізів в панелі приладів. Для сполучення з PowerSwitch рекомендуються такі навігатори Garmin: Tread, Overlander, Camper 890 і Camper 1090.

Джерело - rozetked.me