Супутниковий навігатор для житлового автофургону CAMPER 890 з яскравим дисплеєм з діагоналлю 8" і голосовим управлінням розрахує маршрути і підвищить комфорт ваших поїздок.

спутниковый навигатор для автофургона CAMPER 890

Нові опції, властиві навігатору CAMPER 890, подарують мандрівникам нові цікаві можливості. Перш за все, автолюбителів порадує яскравий безрамковий сенсорний дисплей навігатора з роздільною здатністю 1280 x 800 пікселів і вибором вертикальної або горизонтальної орієнтації, що забезпечує відмінну якість зображення навіть при яскравому сонячному освітленні. На дисплеї ви побачите детальну інформацію про маршрут, який пристрій складе з урахуванням розміру і ваги вашого житлового автофургона або причепа. Навігатор попередить про ухили дороги і небезпечні повороти; профіль висоти над рівнем моря допоможе підготуватися до можливих крутих ділянок на маршруті. Щоб ваші поїздки стали ще комфортнішими, в навігаторі передбачені оцінки TripAdvisor, велика база даних кемпінгів для житлових автофургонів campsites ACSITM, Campercontact і місця для зупинок Trailer's Park.

Завантаживши додаток Garmin Drive на сумісний смартфон, ви також отримаєте доступ до прогнозів погоди, цін на пальне і актуальної інформації про дорожню обстановку, з можливістю перегляду телефонних повідомлень і камер трафіку photoLive. Девайс подбає і про безпеку водія - попередить про обмеження швидкості, нагадає про необхідність відпочинку, якщо ви втомилися. Ви зможете здійснювати дзвінки hands-free і керувати навігатором, не відриваючи рук від керма, що дуже зручно. Просто скажіть "OK Garmin" - і пристрій CAMPER 890 буде розуміти і виконувати ваші голосові команди. Сполучивши навігатор Camper 890 з бездротовою камерою заднього виду Garmin BC 35 або іншими сумісними камерами сторонніх виробників, ви зможете контролювати зону позаду вашої машини.

CAMPER 890 має попередньо завантажені карти Європи; є можливість безкоштовно завантажувати карти додаткових регіонів на карту пам'яті microSD, що не входить в комплект. Вбудований Wi-Fi забезпечує просте оновлення картографії та ПЗ. У комплект кожної з двох модифікацій пристрою входить кілька варіантів кріплення, включно з магнітним тримачем з вхідним відеопортом, з надійною присоскою, прикручуване кріплення і 1-дюймовий перехідник для кулькового кріплення з пластиною AMPS (сумісно з системами встановлення RAM), автомобільний кабель живлення, USB-кабель, документація.

Джерело - garmin.ru