Приймайте дзвінки та надсилайте текстові повідомлення за допомогою GPS-смартгодинника для здоров'я та фітнесу – Venu 2 Plus від Garmin

Зустрічайте нові голосові функції: при підключенні до смартфона Venu 2 Plus приймає дзвінки, текстові повідомлення і навіть голосовий помічник смартфона стає доступним прямо на вашому зап'ясті.

OLATHE, Канзас, 4 січня 2022 р./Business Wire - Garmin® International, Inc., підрозділ Garmin Ltd. (NYSE: GRMN), анонсує GPS-смартгодинник Venu 2 Plus, який дозволяє користувачам приймати дзвінки та використовувати голосовий помічник сумісного смартфона, щоб надсилати текстові повідомлення, ставити запитання та багато іншого. Ці підключені можливості доповнюють надійний набір функцій серії Garmin Venu 2 для здоров'я, хорошого самопочуття та фітнесу, серед яких оцінка сну з аналітикою, відстеження стресу та енергії тіла, рівень кисню в крові, функції для жіночого здоров'я і широкий вибір варіантів фітнесу та тренувань. Завдяки яскравому AMOLED-дисплею та тривалості автономної роботи до 9 днів Venu 2 Plus – це прямий шлях до хорошого самопочуття.

«Компанія Garmin буквально відповіла на заклик додати голосові можливості на пристрої в новий розумний годинник Venu», – сказав Ден Бартел, віце-президент Garmin з міжнародних продажів. – «Для тих, хто веде активний спосіб життя, багатозадачність має вирішальне значення, і тепер клієнти Garmin мають змогу відповісти на дзвінок або надіслати повідомлення, не копирсаючись у кишені чи сумці».

Ось що нового у Venu 2 Plus:

- Телефонні дзвінки із зап'ястя. Здійснюйте та приймайте телефонні дзвінки одним натисканням кнопки.
- Управління голосовим помічником. Сумісний із Siri, Google Assistant або Bixby. Можна використовувати голосовий помічник свого смартфона, щоб надсилати текстові повідомлення, ставити запитання, керувати сумісними пристроями розумного будинку тощо.

Цілодобовий моніторинг здоров'я

Venu 2 Plus – чудовий помічник для доброго самопочуття завдяки широкому набору доступних функцій цілодобового відстеження стану здоров'я, включно з частотою серцевих скорочень (з оповіщеннями про надто високі або низькі показники), розширеним відстеженням сну з його оцінкою та аналітичними даними від Firstbeat Analytics, фітнес-віком, диханням, пульсовою оксиметрією, рівнем стресу впродовж усього дня, гідратацією та відстеженням жіночого здоров'я (відстеження менструального циклу або вагітності). Моніторинг енергії Body Battery показує, наскільки «зарядженим» є тіло, а також виснажливі ефекти стресу та фізичних вправ. Знімок здоров'я Health Snapshot реєструє двохвилинне вікно основних статистичних даних про стан здоров'я та створює звіт, яким можна поділитися; чудовий інструмент для збору фізіологічних даних у будь-який час, коли ви відчуєте себе наче “не у своїй тарілці”.

Приймайте дзвінки та надсилайте текстові повідомлення за допомогою GPS-смартгодинника для здоров'я та фітнесу – Venu 2 Plus від Garmin

Індивідуальний фітнес

Venu 2 Plus містить всі новітні фітнес-функції, нещодавно представлені в серії Venu 2, у тому числі більше 25 вбудованих додатків для занять спортом у приміщенні та з використанням GPS (ходьба, біг, високоінтенсивні інтервальні тренування, їзда на велосипеді, плавання в басейні, пілатес, йога, скелелазіння у приміщенні, походи, просунуті силові тренування з графічною картою м'язів та багато іншого).

Будьте в тонусі завдяки попередньо завантаженим на годинник тренуванням, а також тренуванням, котрі доступні для завантаження з програми Garmin Connect на смартфон, і створюйте власні тренування, що налаштовуються, вибираючи з більш ніж 1400 вправ. Venu 2 Plus має більше 75 анімованих тренувань для кардіо, йоги, силових тренувань, високоінтенсивних інтервальних тренувань і пілатесу, які демонструють правильність виконання в Garmin Connect і на зап'ясті. На випадок, якщо ви готуєтеся до подолання 5 км або чогось більш тривалого – Venu 2 Plus сумісний з безкоштовними адаптивними планами тренувань Garmin Coach.

Безпека та відстеження

На додаток до можливості швидко зателефонувати, не вишукуючи телефон, Venu 2 Plus також містить функції Garmin для безпеки і відстеження, такі як автоматичне виявлення інцидентів (під час прогулянок на свіжому повітрі, пробіжок або велопоїздок, при поєднанні зі смартфоном) і відправлення сигналу про допомогу у ручному режимі. Обидва варіанти надсилають повідомлення про розташування користувача контактам, заздалегідь визначеним для екстрених випадків. LiveTrack дозволяє друзям та сім'ї відстежувати пересування користувача на відкритому просторі. Можна призначити екстрений контакт, якому Venu 2 Plus може зателефонувати – наприклад, місцеві служби екстреної допомоги.

Розумні функції на зап'ясті

Venu 2 Plus тримає все найнеобхідніше на зап'ясті завдяки вбудованому музичному програвачу (завантаження до 650 доріжок, включно з плейлистами зі Spotify, Amazon Music та Deezer), безконтактним платежам Garmin Pay та інтелектуальним сповіщенням про дзвінки, текстові повідомлення, нагадування календаря, оновлення в соціальних мережах, останні новини та багато іншого. Персоналізуйте Venu 2 Plus за допомогою програм, циферблатів та багато чого іншого, що можна завантажити з магазину Connect IQ. На відміну від багатьох інших смарт-годинників, Venu 2 Plus можна використовувати зі смартфонами Android та Apple.

Приймайте дзвінки та надсилайте текстові повідомлення за допомогою GPS-смартгодинника для здоров'я та фітнесу – Venu 2 Plus від Garmin

Для повсякденного носіння

- Venu 2 Plus доступні в трьох універсальних колірних рішеннях з корпусом діаметру 43 мм, безелем та фурнітурою з нержавіючої сталі, а також зі зручними 20-міліметровими швидкознімними силіконовими ремінцями.
- Міцний сенсорний AMOLED-дисплей зі склом Corning Gorilla Glass 3 та з можливістю режиму постійної увімкненості.
- Вражаючий час автономної роботи: до 9 днів у режимі смарт-годинника та до 8 годин у режимі GPS+музика.
- Швидке заряджання акумулятора за 10 хвилин забезпечує до 1 дня автономної роботи в режимі смарт-годинника або 1 годину в режимі GPS+музика. Збільште час ще завдяки режиму заощадження батареї.

Призначені для активних користувачів продукти Garmin зробили революцію в індустрії здорового способу життя. Прагнучи розробляти пристрої та інструменти для визначення стану здоров'я, які допомагають людям з будь-яким рівнем активності вести здоровіший спосіб життя, Garmin вважає, що кожен день – це можливість для інновацій і шанс перевершити вчорашнє.

Джерело – garmin.com