Компанія Garmin анонсувала «розумний» наручний годинник MARQ Golfer преміум-класу, адресований користувачам, що захоплюються грою в гольф. Новинка надійде в продаж в четвертому кварталі нинішнього року.

Garmin MARQ Golfer

Гаджет обладнаний 1,2-дюймовим кольоровим дисплеєм з роздільною здатністю 240 × 240 пікселів. В арсеналі новинки - приймач супутникових навігаційних систем GPS / GLONASS, адаптери бездротового зв'язку Wi-Fi і Bluetooth, флеш-накопичувач місткістю 32 Гбайт.

Годинник отримав герметичне виконання. Він вкладений в 46-міліметровий титановий корпус і наділений тритоново-зеленим ремінцем з нейлону жаккардового плетіння. Вага становить 88 грамів.

Годинник здатен допомогти гольфісту в поліпшенні ігрової майстерності. Завдяки попередньо завантаженим даним про більш ніж 41 тис. полів для гольфу і функції огляду поля CourseView можна легко і швидко визначати ближні, середні та дальні відстані. Інструмент PlaysLike Distance адаптує удар до пагорбів і спусків, а Hazard View допоможе гольфістам уникнути розміщених на полі піщаних пасток і секторів з найбільш складним кутом огляду.

смарт-годинник для гольфу Garmin MARQ Golfer

Крім цього, новинка наділена функцією Autoshot для вимірювання і запису даних про удар. У комплекті йдуть відразу три сенсори Approach CT10 для ключки, здатні відстежувати найважливіші параметри - розташування, відстань та тип ключки.

Серед іншого згадано пульсометр, підтримка системи безконтактних платежів Garmin Pay і акумуляторна батарея, що забезпечує до 12 днів автономної роботи.

Орієнтовна ціна годинника становить 1850 доларів США.

Джерело - businesswire.com