компанія garmin представила смарт-годинник tactix 7 amoled edition

19 вересня 2023 року компанія Garmin анонсувала tactix 7 AMOLED Edition – найновішу версію в лінійці смарт-годинників tactix 7. Оснащений адаптивним сенсорним AMOLED-дисплеєм і традиційним кнопковим керуванням, найновіший tactix 7 містить функції для тренувань і продуктивності, навігацію із зап’ястя, відстеження показників здоров’я та самопочуття.

Тут також є новий ліхтарик, сумісний із приладами нічного бачення, а батарея забезпечує до 31 дня автономної роботи.

Ден Бартел, віце-президент Garmin із глобальних споживих продажів, сказав: «Цей високоадаптивний новий тактичний смарт-годинник готовий до будь-якого середовища чи завдання. Його спеціалізовані функції створені із врахуванням найрізноманітніших ситуацій, у яких можуть опинятися користувачі tactix 7, і, що найголовніше, він буде ефективно виконувати свою роботу. На цей прилад можна покладатися і вдень, і вночі, та незалежно від того, куди приведе місія».

garmin представляє смарт-годинник tactix 7 amoled edition

Що нового в tactix 7 AMOLED Edition:

– Адаптивний дисплей. 1,4-дюймовий екран, який добре читається навіть на яскравому сонячному світлі, забезпечує більшу деталізацію та може бути затемнений.
– Ліхтарик, сумісний із нічним баченням. На базі біло-зеленого ліхтарика поточних моделей tactix 7, оновлена версія пропонує зелений ліхтарик із регулюванням яскравості, який можна використовувати, коли активовано режим Night Vision Goggle (NVG), допомагаючи зберегти природне нічне бачення користувача, одночасно забезпечуючи світло в безпосередній близькості.
– Датчик пульсу. Вдосконалений оптичний датчик і спеціальні алгоритми пропонують покращене відстеження продуктивності для широкого спектру видів діяльності, що полегшує краще розуміння того, як організм реагує на певне умови середовища та фізичне навантаження.
– Режим Red Shift. Це більше, ніж просто чорно-червоний циферблат. Red Shift змінює весь інтерфейс годинника на відтінки червоного, щоб допомогти зберегти нічне бачення, блокуючи кольори світла, які звужують зіниці. Він також може допомогти знизити порушення циклу сну.

компанія garmin представляє новий тактичний смарт-годинник tactix 7 amoled edition

Джерело інформації - garmin.com