Менше картографування, більше бігу.

Garmin переглядає GPS-навігацію на своїх годинниках

Garmin оновив функції навігації по GPS на своїх пристроях за допомогою нового API, і тепер користувачі можуть автоматично додавати маршрути з таких додатків, як, наприклад, Strava.

Тепер користувачі набагато простіше зможуть завантажувати маршрути і свої курси, створені в сторонніх сервісах. Це означає, що більше не потрібно завантажувати файли GPX з Strava і Komoot.

Strava також просто додала новий інструмент для побудови маршрутів в свій додаток для смартфонів - тож тепер це вимагає менше часу.

Спортсмени можуть фіксувати і ділитися своїми тренуваннями за допомогою безкоштовного облікового запису Strava, в той час як підписка Strava дозволяє учасникам встановлювати власні цілі, отримувати персональні карти або змагатися в Live Segments.

І це не буде супер преміум-функцією. З нею будуть сумісні всі пристрої Garmin, що мають можливість проходити курс.

Це означає, що Forerunner 245Forerunner 645 і, звичайно, Forerunner 945 будуть сумісні. За межами серії Forerunner ви також знайдете його на більшості поколінь годинників для відкритого простору Garmin Fenix ​​і Garmin Instinct.

На жаль, оскільки функція «Курси» не поширюється на Vivoactive 4Venu або Forerunner 45, ці пристрої не отримають нове оновлення.

Додавання маршрутів GPX до годинників Garmin було трохи помилковим. У минулому році процес було спрощено, але все одно доводилося завантажувати файли GPX через веб-додаток Garmin. Потрібно було добре знати не тільки Garmin Connect, а й курси і навігацію на самих годинниках.

І поки ця функція все ще популярна, ми сподіваємося, що для користувачів Strava спрощена інтеграція буде привабливішою і вони вийдуть на зустріч пригодам зі своїми розумними годинниками.

Джерело статті - wareable.com