Це перший відеореєстратор Garmin з двома об'єктивами з кутом огляду 180°

Компанія Garmin випустила свій перший відеореєстратор з двома камерами, де кожен з об'єктивів мають кут огляду 180°. Така конструкція дозволяє пристрою Garmin Dash Cam Tandem знімати все, що відбувається не тільки перед машиною, але і в ній.

Фронтальна камера з роздільною здатністю 1440p підтримує HDR, а у внутрішній камері використовується ексклюзивна технологія Garmin NightGlo, що дозволяє знімати всі дії водія і пасажира навіть в темряві.

відеореєстратор Garmin Dash Cam Tandem

«Dash Cam Tandem пропонує дивовижно чіткі нічні відеозаписи всередині автомобіля, на відміну від інших відеореєстраторів, представлених сьогодні на ринку - підкреслив цю особливість пристрою Ден Бартел (Dan Bartel), віце-президент Garmin з глобальних продажів. - З ростом таких послуг як Uber і Lyft, а також непередбачених сварок, що відбуваються всередині транспортних засобів, для водіїв є сенс покладатися на високоякісний відеореєстратор, який постійно записує не тільки те, що відбувається на дорозі, але і те, що відбувається всередині їх транспортних засобів».

В режимі спостереження пристрій автоматично виявляє рух в кадрі і починає запис, навіть коли автомобіль припаркований і вимкнений.

У відеореєстратор вбудований GPS, то ж запис ведеться з прив'язкою до місця розташування. В якості змінного носія даних використовується карта пам'яті microSD.

Серед інших можливостей - голосове керування, що забезпечує збереження відео або фотографій, увімкнення і вимкнення звуку без допомоги рук.

Для перегляду записів можна використовувати смартфон і мобільний додаток Garmin Drive. Якщо одного реєстратора мало - допоможе функція автосинхронізаціі, яка дає користувачеві можливість контролювати до чотирьох відеореєстраторів Garmin з однієї програми.

Реєстратор коштує 300 доларів. У комплект поставки Dash Cam Tandem входять кабелі, кріплення, зарядний пристрій з додатковим портом USB і карта пам'яті об'ємом 16 ГБ. Продажі вже почалися.

Джерело - www.ixbt.com