Garmin Fenix ​​7 Pro був випущений 31 травня з трьома годинниками в асортименті, які пропонують оновлення стандартної серії Garmin Fenix ​​7, і котрі я вважаю одними з найкращих доступних спортивних годинників. Хоча нові моделі не є суттєвим оновленням існуючих Fenix ​​7 — вони мають ті самі розміри, використані ті самі матеріали та мають той самий час автономної роботи — лінійка Fenix ​​Pro містить деякі корисні нові функції та має кращий оптичний пульсовий монітор.

Рейтинг найкращих функцій Garmin Fenix ​​7 Pro

GARMIN FENIX ​​7 PRO: ЦІНА ТА ДОСТУПНІСТЬ

Garmin Fenix ​​7 Pro випущено 31 травня 2023 року разом із Garmin Epix 2 Pro, а ціни на годинники цього діапазону починаються від 799,99 доларів у США та 749,99 фунтів стерлінгів у Великобританії. Це для стандартної сталевої моделі, а сапфірові моделі з титановими безелями можуть коштувати 999,99 доларів США/1099,99 фунтів стерлінгів.

1. Монітор серцевого ритму

Найбільшою зміною в Fenix ​​7 Pro порівняно з Fenix ​​7 є оновлений монітор серцевого ритму, який, за словами Garmin, забезпечить покращену продуктивність. Мені рідко траплялися оптичні монітори серцевого ритму достатньо точні, тому майже завжди використовую нагрудний датчик для отримання точних даних під час пробіжок, але відстеження Fenix ​​Pro вражає.

Крім випадкової "гикавки" на початку пробіжок і невеликої затримки показників під час важких інтервалів, оптичний монітор пульсу Fenix ​​7 Pro майже безперебійно збігається з нагрудним ременем.

2. Оцінка витривалості

Оцінка Hill і оцінка витривалості є двома новими елементами аналізу тренувань від Garmin, які відображаються за допомогою кольорових графіків на Fenix ​​7 Pro. Оцінка підйому — це оцінка вашої здатності долати підйоми на основі вашої сили та витривалості підйому, а також вашого VO2 max .

Це показник лише для бігу, тоді як показник витривалості враховує всі види спорту та оцінює, наскільки добре ви вмієте підтримувати зусилля. Якщо ви новачок у Garmin - вам знадобиться два тижні навчання, щоб отримати ваші бали, але якщо ви зареєстрували достатньо даних за допомогою іншого пристрою Garmin - отримаєте бали, коли Fenix ​​7 Pro зв’яжеться з Garmin Connect.

На даний момент я маю оцінку підйому 57 зі 100, що оцінюється як «тренований», і оцінку витривалості 9693 (верхньої межі для цього немає), що є «елітою». Я, як правило, бігаю на рівних дорогах і маю PR марафону 2 години 28 хвилин, тож мої результати, здається, є очікуваними, але я бував на горбистих стежках частіше, готуючись до ультрамарафону, тому цікаво дивитися, як моя оцінка змінюється з часом.

3. Ліхтарики

У Fenix ​​7X уже був вбудований світлодіодний ліхтарик, але в лінійці Fenix ​​7 Pro він доступний для всіх розмірів годинника. Це яскраве та корисне додаткове світло, яке завжди буде під рукою, особливо під час кемпінгу.

4. Багатодіапазонний GPS як стандарт

Усі моделі лінійки Fenix ​​7 Pro мають багатодіапазонне GPS-відстеження, тоді як у лінійці Fenix ​​7 це було доступно лише на моделях Sapphire. Це найточніший режим GPS від Garmin, і Fenix ​​7 Pro виявився дуже точним для мене під час усіх моїх тестувань на даний момент, відповідно до продуктивності Garmin Epix 2 і Garmin Forerunner 765 у багатодіапазонному режимі.

5. Нові функції карти

Компанія Garmin додала опцію накладання прогнозу погоди на карти на Fenix ​​7 Pro, щоб побачити майбутні умови. Наразі це доступно лише у віджеті погоди, що дуже шкода, оскільки було б корисно бачити, коли прогнозується дощ під час активності.

Відкрийте віджет погоди, щоб скористатися цією функцією, прокрутіть униз до карти та виберіть накладання для умов, які ви хочете перевірити. Це може бути хмарність, опади, температура і вітер. Потім виберіть «грати», і будуть показані умови для наступних годин.

Існує також новий стиль затінення, який має зробити карти більш видимими, хоча я не помітив особливої ​​різниці на цьому фронті.

6. Нові спортивні режими

У Fenix ​​7 Pro додано десятки нових спортивних режимів, включаючи футбол, баскетбол і верхову їзду. Я сам ще не користувався цим із годинником, але мати більше спортивних режимів на вибір - це не погано.

7. Покращений дисплей

Дисплей MIP у Fenix ​​7 Pro оновлено, щоб зробити його легшим для читання, особливо при слабкому освітленні. Чесно кажучи, я не помітив жодної різниці на цьому фронті. Його досить легко читати за будь-яких умов і дуже чітко при яскравому сонячному світлі, але AMOLED-дисплей на Epix 2 Pro — більш ефективний під час хмарності або при яскравому світлі.

Джерело - crifavto.com.ua