Garmin заявив про AMOLED (знову): Чи отримає його Garmin Fenix?

Компанія Garmin нещодавно представила модель D2 Air, яка має сенсорний AMOLED-екран діаметром 1,2 дюйма (30,4 мм) та можливість встановити його в режим постійної увімкненості, для застосування в авіації.

Це, безумовно, сигналізує про те, що Garmin виводить свою технологію AMOLED за межі модельного ряду Venu. Але чи може це сигналізувати і про те, що Fenix 7 ​​також отримає технологію AMOLED?

Швидше за все - ні. Принаймні поки що.

На сьогодні діапазон моделей для авіації Garmin - це: D2 Air (499 доларів), D2 Delta (899 доларів) та MARQ Aviator (1500 доларів). Дорожчий з D2 - Delta - це, фактично, Garmin Fenix ​​6, і - на жаль - якщо уважно придивитися до специфікацій, новий D2 Air - це просто модель Venu з декількома додатковими функціями та іншою назвою.

Тож найвищі моделі Fenix ​​НЕ перейдуть на AMOLED найближчим часом, але схоже на те, що Garmin цілком може поширювати технологію AMOLED на деякі інші свої моделі “середнього діапазону”. Під цим я маю на увазі середню цінову категорію в GarminVenu SQ (200 доларів) має середню ціну для більш широкого ринку, але це свого роду низька ціна для Garmin.

Це означає, що, хоча ми не побачимо AMOLED у топовому Fenix - можемо побачити його у Forerunner, можливо, 655. Хоча я не певен.

У будь-якому разі, я вважаю це цікавою заявочкою.

Джерело - the5krunner.com