Міцні портативні новинки GARMIN - GPSMAP 65-ї серії і GPSMAP 66sr - підтримують частоту L5 і забезпечують підвищену точність визначення місця розташування та надійну роботу в найскладніших умовах, від багатоповерхових мегаполісів до гірської місцевості і густих лісів.

Компанія Garmin оголосила про випуск нових моделей GPSMAP 66sr і серії GPSMAP 65 - останнього додавання до популярної лінійки GPS-навігаторів преміального класу.

GPSMAP 65/65s і GPSMAP 66sr: підвищена точність позиціонування в будь-яких умовах

Прилади GPSMAP 66sr і GPSMAP 65/65s підтримують багатосмугову технологію GNSS, що робить їх першими портативними пристроями Garmin для прийому і використання декількох частот, що посилаються навігаційними супутниками. Це забезпечує оптимальну точність визначення місця розташування користувача, особливо в місцевостях, куди сигнали GNSS зазвичай не проникають, або де вони є слабкими і відображаються. Клієнти, що використовують багатодіапазонну технологію, разом з чудовою точністю позиціонування отримають впевненість в тому, що вони застосовують найсучасніші технології, раніше доступні тільки військовим.

GPSMAP 66sr

Цей прилад преміум-класу з великим і яскравим 3-х дюймовим кольоровим сенсорним дисплеєм забезпечує відмінну якість зображення навіть при сонячному світлі. Навігатор GPSMAP 66sr вагою 230 гр. сумісний з приладами нічного бачення, відповідає військовим стандартам MIL-STD-810 по водонепроникності (витримує випадкове занурення в воду на глибину 1 метр до 30 хвилин), а також по температурному і ударному навантаженню.

Попередньо завантажені карти TopoActive з маршрутизацією забезпечують детальне зображення доріг і позашляхових мереж, водних шляхів, природних об'єктів, будівель та ін. Також користувачі GPSMAP 66sr отримають необмежений доступ до супутникових зображень BirdsEye, які можна завантажити на свій пристрій через бездротову мережу Wi-Fi (передплата не потрібна).

GPSMAP 65/65s і GPSMAP 66sr: висока точність позиціонування в будь-яких умовах

Використання багатосмугової технології і розширена підтримка GNSS з додаванням частоти L5 дозволяє знизити розрахункову помилку розташування, щоб ви мали якнайточніші відомості про навколишню місцевість. У подорожі вам неодмінно знадобляться датчики ABC (альтиметр для визначення висоти над рівнем моря, барометр для спостереження за погодою і 3-осьовий електронний компас), вбудовані в прилад.

Актуальні прогнози погоди і інформація з метеорадару (потрібен сумісний смартфон), що передаються по BLUETOOTH і ANT+, включно з відомостями про хмарності і опади, допоможуть вам підготуватися до будь-яких сюрпризів природи. Внутрішня акумуляторна літій-іонна батарея пристрою GPSMAP 66 sr забезпечує до 36 годин роботи в режимі GPS і до 450 годин в режимі «Експедиція».

GPSMAP 65/65s і GPSMAP 66sr: підвищена точність позиціонування в різних умовах

GPSMAP 65 / 65s

Надійні моделі GPS-навігаторів GPSMAP 65 і 65s з кнопковим управлінням і кольоровими дисплеями з діагоналлю 2.6", що забезпечують відмінне зображення навіть на яскравому сонці, підійдуть для будь-яких, навіть найскладніших подорожей. Ці пристрої пропонують багатосмугову технологію і розширену підтримку GNSS, а також попередньо завантажені карти TopoActive з детальним зображенням рукотворних та природних об'єктів.

Моделі відрізняються наявністю вбудованих навігаційних датчиків ABC (альтиметр, барометр і 3-осьовий електронний компас), які присутні тільки в пристрої GPSMAP 65s. Обидва прилади мають вбудовану пам'ять на 16 ГБ, а також забезпечені слотом для картки microSD (продається окремо).

GPSMAP 65/65s і GPSMAP 66sr: висока точність позиціонування в різних умовах

Прилади GPSMAP 65 і GPSMAP 65s мають водонепроникність за стандартом IPX71; заряду батареї вистачає на 16 годин роботи в режимі GPS.

При використанні програми Garmin Explore2 користувачі моделей GPSMAP 66sr і 65 отримують додаткові інструменти і функції для навігації, планування подорожей, картографії та обміну даними. Перед новою мандрівкою можна скласти план поїздки в додатку і завантажити карти для подальшого перегляду. При перебуванні далеко від підключення до мережі, додаток Explore виконуватиме синхронізацію з пристроєм, надаючи доступ до перегляду поточного розташування, планування та навігації по маршрутах, а також до операцій з маршрутними точками. Модель GPSMAP 66sr сумісна з платформами Garmin Connect і Connect IQ, і забезпечує доступ до 9 мільйонів доріг і стежок з допомогою попередньо завантаженого додатку Wikiloc, а також автоматично передає знайдені схованки в профіль користувача, який захоплюється геокешингом.

«Ми раді можливості розширити лінійку наших популярних навігаторів GPSMAP і запропонувати кілька частот GPS», - коментує Ден Бартел (Dan Bartel), віце-президент компанії Garmin з міжнародних продажів. - «Ми розширили нашу супутникову підтримку, щоб мандрівники могли відчувати себе впевнено в будь-яких умовах».

Джерело - garmin.ru